decorior

7zónová pružinová matrace ORTO COMFORT 20 cm + prošívané peřiny s Aloe Vera ZDARMA 160 x 200 cm

Kvalitní a oblíbený kus 7zónová pružinová matrace ORTO COMFORT 20 cm + prošívané peřiny s Aloe Vera ZDARMA 160 x 200 cm od přední značky LB Bohemia máte možnost najít právě zde ve výprodejové akci! Akční cena 9 990 Kč.
EAN: 8591284120864
7zónová pružinová matrace ORTO COMFORT 20 cm + prošívané peřiny s Aloe Vera ZDARMA 180 x 200 cm
Ověřit dostupnost
Značka: LB Bohemia
9 990

 

  • 7 anatomických zón pro ideální podporu těla
  • pružiny se pohybují nezávisle na sobě a reagují na pohyby těla
  • pohodlí umocňuje elastický prošívaný potah s výplní
  • výška 20 cm pro komfortní odpočinek i vstávání
  • nejoblíbenější středně tvrdá tuhost H2
  • záruka 5 let na jádro matrace

 

Matrace ORTO COMFORT je jedinečnou kombinací pohodlí polyuretanové pěny na povrchu a spolehlivé podpory pružin z nerezové oceli zevnitř. Je navržena tak, aby se dokonale přizpůsobila tvaru vašeho těla a udržela vaši páteř v optimální poloze. Pružiny rozdělují matraci do 7 zón o různé tvrdosti, které odpovídají anatomii lidského těla. Každá část těla totiž potřebuje jinou sílu podpory matrace. Použitá technologie samostatných pružin eliminuje přenos pohybu způsobeného partnerovým pohybem na lůžku. Touto matrací jsou vybaveny luxusní hotely po celé Evropě.

Matraci je možné uložit na pevné i lamelové rošty. Dodáváme vakuově balené v roli pro snadnou manipulaci. Po rozbalení nechte matraci ležet 24 – 72 hodin bez zátěže, aby nasála zpět potřebný vzduch a získla správnou tuhost. Z důvodu větších rozměrů tento produkt nelze doručit přes Zásilkovna.cz.

Na matraci poskytujeme lhůtu pro vrácení zboží 90 dní. V případě zájmu při vracení zajistíme svoz – stačí kontaktovat Zákaznické oddělení

 

Výplň matrace: ocelové pružiny (500 ks/m2), 2 x vrstva PUR pěny 25 kg/m3

Materiál potahu: žakárová tkanina prošitá polyesterovým rounem 300 g/m2

 

 

Stovky pružin jsou uspořádány do 7 anatomických zón, které poskytují harmonické odpružení a tím dynamickou podporu tělu a ideální vyrovnání páteře. Každá pružina reaguje samostatně na pohyb vašeho těla, poskytuje optimální podporu pro danou část těla a snižuje přenos pohybu způsobeného partnerem.

 

 

Jádro matrace tvoří ocelové pružiny uložené v taštičkách a dvě vrstvy kvalitní PUR pěny na obou ložných plochách. Pružinové jádro zaručuje skvělou cirkulaci vzduchu uvnitř matrace a tím i lepší odvod vlhkosti.

Každá pružina je vložena do samostatného textilního pouzdra, což pružinám znemožňuje do sebe zapadat a snižovat tím svoji účinnost.

 

Matrace je oboustranná, svrchní vrstvu tvoří luxusní prošívaný žakárový potah s výplní z polyesterového rouna, které zvyšuje pohodlí a snižuje tlak na boky a ramena. Potah je opatřen lemovkou pro zpevnění hran matrace. 

Abyste co nejvíce prodloužili životnost vaší matrace, doporučujeme pořídit si chránič matrace, který ji ochrání před znečištěním a opotřebením, v případě nepropustné varianty i před tělesnou vlhkostí a tekutinami. Rady a tipy, jak udržovat a čisti