decorior

Anatomická matrace TERMAL-VISCO 25 cm šedá 90 x 200 cm

Kvalitní a žádaný produkt Anatomická matrace TERMAL-VISCO 25 cm šedá 90 x 200 cm od značky Don Almohadon jde koupit tady nyní ve slevě. Levně za 7 990 Kč.
EAN: 71db727bc4b2f4b74c95d9f5185b8
Anatomická matrace TERMAL-VISCO 25 cm šedá 180 x 200 cm

 

  • anatomická matrace s ortopedickou podporou
  • nepřenáší vibrace partnera
  • nejoblíbenější středně tvrdá tuhost
  • výška 25 cm pro mimořádně komfortní odpočinek i vstávání
  • pro laťkový i lamelový rošt
  • záruka 8 let na jádro matrace

 

Luxusní anatomická matrace z kategorie Comfort plus s paměťovou pěnou představuje vynikající poměr komfortu a kvality. Patří do kategorie středně tvrdých matrací, nepřenáší vibrace partnera a je zcela tichá. Klíčová 4cm vrstva paměťové peny Memory foam se dokonale přizpůsobí tvaru vašeho těla. Výsledkem bude příjemný pocit svalového uvolnění.

Matrace má antialergický prošívaný potah, který redukuje výskyt roztočů, a je vhodná jak pro pevný laťkový, tak pro pružný lamelový rošt.

 

Výplň matrace: 4 cm paměťové pěny Memory foam (50 kg/m3), která redukuje tlakové body. Paměťová pěna je na letní i zimní straně matrace. Základ matrace tvoří 18 cm studené pěny Eliocel (30 kg/m3), která je trvanlivější než latexová pěna a nemá limit pro váhu těla. Zároveň zajišťuje dokonalou cirkulaci vzduchu uvnitř matrace.

Materiál potahu – letní strana: prodyšný 3D elastický úplet s podílem přírodních vláken

Materiál potahu – zimní strana: luxusní velurová tkanina s jemným vlasem

 

Matrace dodáváme vakuově balené, stočené do rolky pro snadnou manipulaci. Po rozbalení nechte matraci ležet 24 hodin bez zátěže.

Na matraci poskytujeme lhůtu pro vrácení zboží 90 dní. V případě zájmu při vracení zajistíme svoz – stačí kontaktovat Zákaznické oddělení

Z důvodu větších rozměrů tento produkt nelze doručit přes Zásilkovna.cz.

 

Abyste co nejvíce prodloužili životnost vaší matrace, doporučujeme pořídit si chránič matracekterý ji ochrání před znečištěním a opotřebením, v případě nepropustné varianty i před tělesnou vlhkostí a tekutinami. Rady a tipy, jak udržovat a čistit matrace, najdete také na našem blogu.