decorior

Bavlněné ložní povlečení ELIS

Tento velmi žádaný produkt Bavlněné ložní povlečení ELIS od populárního výrobce Josef Staněk můžete dostat teď za skvělou cenu. Nyní můžete mít za 649 Kč.
EAN: ruc0038c30fc732b3750af6b2221f924
Produkt bez obrázku

 

Moderní ložnice se stále více mění v místo sloužící nejen k pasivnímu odpočinku. Po celý den by měla být upravená a večer vás přivítat elegantně oblečeným lůžkem. Pro spokojený spánek je potřeba, aby povlečení bylo příjemné pokožce a dobře prodyšné. Ložní prádlo z přírodní bavlny tyto podmínky splňuje stoprocentně. Je oblíbené pro svou mimořádnou prodyšnost, savost a odolnost, neklouže a můžete ho používat po celý rok.

Při výběru barev a vzorů se nemusíte řídit žádnými racionálními principy. S ohledem na vlastní pocity si zvolte dekory, které se vám líbí. Hledáte-li klid k rozjímání, dovedou vás barvy k jemné harmonii, a chcete-li vzruch a energii, sáhněte po růžových a červených tónech. Je to jen vaše věc.

Bavlněné ložní povlečení ELIS

 

Mimořádnou atmosféru přinese do vaší ložnice toto nové povlečení v nádherných fialových tónech. Je vyrobeno ze 100% bavlny a vyznačuje se kvalitním potiskem a precizním šitím. Přírodní vlákna stále hrají prim – jsou příjemná pokožce, vysoce savá a díky své prodyšnosti přináší bavlněné povlečení pohodlí a spokojený spánek. Povlečení je opatřeno tradičním zapínáním na knoflíky.

Povlečení Elis nabízíme ve standardní a prodloužené délce. V sadě na jednolůžko obdržíte 1 x povlak na polštář 70 x 90 cm a 1 x povlak na přikrývku 140 x 200 cm, v prodloužené variantě je rozměr na přikrývku 140 x 220 cm. Povlečení doporučujeme prát naruby a zapnuté v pracím prostředku na jemné barevné prádlo bez obsahu bělidel, při teplotě do 40 °C. Český výrobek.