decorior

Bavlněné ložní povlečení MAGDALENA fuchsiová standardní délka

Často hledaný kousek Bavlněné ložní povlečení MAGDALENA fuchsiová standardní délka pocházející od značky Decodoma snadno získáte právě dnes ve slevě. Nyní můžete mít za 649 Kč.
EAN: 8591284126200
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: Decodoma
649

Působivé ložní povlečení s dekorem nádherných růžových magnolií na bílo-šedém podkladu s „vodotisky“ magnoliových květů vás bude vábit hezky se do nich zachumlat a snít třeba o procházce rozkvetlou alejí. Toto povlečení ze 100% bavlny se vyznačuje kvalitním potiskem a precizním šitím. Bavlněné povlečení je příjemné na dotyk, dobře absorbuje tělesnou vlhkost a díky své prodyšnosti bude přinášet pohodlí a klidný spánek. Povlečení je opatřeno klasickým zapínáním na knoflíky.

Povlečení Magdalena nabízíme ve standardní a prodloužené délce. V sadě na jednolůžko obdržíte 1 x povlak na polštář 70 x 90 cm a 1 x povlak na přikrývku 140 x 200 cm, v prodloužené variantě je rozměr na přikrývku 140 x 220 cm. Povlečení doporučujeme prát naruby a zapnuté v pracím prostředku na jemné barevné prádlo bez obsahu bělidel, při teplotě do 40 °C. Český výrobek.