decorior

Bavlněné ložní povlečení Matějovský CORDONA prodloužená délka

Tento levný výrobek Bavlněné ložní povlečení Matějovský CORDONA prodloužená délka od této skvělé značky Decodoma je k dostání právě teď u nás skutečně výhodně! V současnosti pořídíte za cenu 1 249 Kč.
EAN: 8592865028333
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: Decodoma
1 249

Noblesní vějířový vzor na povlečení CORDONA vnese do vaší ložnice skutečný luxus. Povlečení ze 100% bavlněné příze je příjemné na dotyk a díky své prodyšnosti bude přinášet pohodlí a spokojený spánek

Elegantní motivy ve zlatavém a temně modrém odstínu dokonale kontrastují a vytvářejí tak jedinečný celek. Povlak na přikrývku a polštář je z každé strany jiný, provedení každé strany odpovídá fotografii. Povlečení je opatřeno pohodlným zapínáním na zip.

Povlečení nabízíme ve standardní a prodloužené délce. V sadě na jednolůžko obdržíte 1 x povlak na polštář 70 x 90 cm a 1 x povlak na přikrývku 140 x 200 cm, prodloužené variantě je rozměr na přikrývku 140 x 220 cm. Povlečení doporučujeme prát naruby a zapnuté v pracím prostředku na jemné barevné prádlo bez obsahu bělidel, při maximální teplotě do 40 °C.