decorior

Bavlněné ložní povlečení Matějovský VALENTINO prodloužená délka

Tento designový kus Bavlněné ložní povlečení Matějovský VALENTINO prodloužená délka od odblíbeného výrobce Decodoma můžete sehnat právě nyní trvale výhodně! Právě teď jen za 1 249 Kč.
EAN: 8592865027084
Bavlněné ložní povlečení Matějovský VALENTINO prodloužená délka
Ověřit dostupnost
Značka: Decodoma
1 249

Moderní ložnice se stále více mění v místo sloužící nejen k pasivnímu odpočinku. Po celý den by měla být upravená a večer vás přivítat elegantně oblečeným lůžkem. Pro spokojený spánek je potřeba, aby povlečení bylo příjemné pokožce a dobře prodyšné. Ložní prádlo z přírodní bavlny tyto podmínky splňuje stoprocentně. Je oblíbené pro svou mimořádnou prodyšnost, savost a odolnost, neklouže a můžete ho používat po celý rok.

Při výběru barev a vzorů se nemusíte řídit žádnými racionálními principy. S ohledem na vlastní pocity si zvolte dekory, které se vám líbí. Hledáte-li klid k rozjímání, dovedou vás barvy k jemné harmonii, a chcete-li vzruch a energii, sáhněte po růžových a červených tónech. Je to jen vaše věc.

Bavlněné ložní povlečení VALENTINO

Bavlněné ložní povlečení Valentino bude působivým dekoračním prvkem vaší ložnice. Povlečení ze 100% bavlněné příze je příjemné na dotyk a díky své prodyšnosti bude přinášet pohodlí a spokojený spánek

Nechte se překvapit odvážnou kombinací námořnické modři s odstíny hřejivé žluté. Poutavý vzor povlečení je tvořen jemnou květinovou kresbou ve spojení s pravidelnou florální geometrií. Povlečení je opatřeno pohodlným zapínáním na zip.

Povlečení nabízíme ve standardní a prodloužené délce. V sadě na jednolůžko obdržíte 1 x povlak na polštář 70 x 90 cm a 1 x povlak na přikrývku 140 x 200 cm, prodloužené variantě je rozměr na přikrývku 140 x 220 cm. Povlečení doporučujeme prát naruby a zapnuté v pracím prostředku na jemné barevné prádlo bez obsahu bělidel, při maximální teplotě do 40 °C.