decorior

Bavlněné renforcé ložní povlečení LIVA fialková

Velmi prodávaný produkt Bavlněné renforcé ložní povlečení LIVA fialková od skvělého a známého výrobce Decodoma jednoduše můžete najít ještě dnes za neuvěřitelně výhodnou cenu. Aktuálně za 749 Kč.
EAN: 1mg8a162c9181d4249a0b5bbc3beaba9
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: Decodoma
749

Něžné barevné luční kvítky zdobí lícní i reverzní stranu povlaku na přikrývku povlečení Liva. Vzor květů vede vodorovně středem přikrývky. Povlak polštáře je ušitý v závislosti na střižení materiálu, nemusí tedy přesně odpovídat fotografii. Povlečení je vyrobeno ze 100% hladké bavlny v top provedení renforcé a je opatřeno praktickým zapínáním na zip. Modré vzory na přikrývce vedou svisle, povlak polštáře je ušitý v závislosti na střižení materiálu a jeho vzor vede vodorovně. 

Bavlněné ložní povlečení Liva nabízíme ve standardní i prodloužené délce a v provedení na francouzskou postel. V sadě na jednolůžko obdržíte 1 x povlak na polštář 70 x 90 cm a 1 x povlak na přikrývku 140 x 200 cm nebo 140 x 220 cm, sada pro francouzskou postel obsahuje 2 x povlak na polštář 70 x 90 cm a povlak na přikrývku 200 x 220 cm. Povlečení doporučujeme prát naruby a zapnuté v pracím prostředku na jemné barevné prádlo bez obsahu bělidel, při teplotě do 60 °C se zapnutým zipovým uzávěrem a s odstřeďováním při nižších otáčkách, které zabrání poškození vláken. Toto povlečení má certifikát Öko-Tex Standard 100 zaručující, že povlečení je vyrobeno výhradně ze zdravotně nezávadných materiálů.