decorior

Beránková souprava z mikrovlákna POLKA 3 ks

Velmi žádaný kus Beránková souprava z mikrovlákna POLKA 3 ks od výrobce s dlouholetou historií Decodoma jednoduše získáte tady teď právě za výprodejovou cenu. Nyní pořídíte za 1 190 Kč.
EAN: 5c1f126e26ce23a38163dfd314cda24a
Beránková souprava z mikrovlákna POLKA 3 ks
Ověřit dostupnost
Značka: Decodoma
1 190

 

Hřejivý beránek se rychle stane neodmyslitelnou a báječnou součástí vaší domácnosti. Stačí se do něho jednou zachumlat a budete se těšit na každé další setkání.

Mazlivě hebké textilie milují všechny děti, vy sami se do nich zabalte vždy, když vám něco schází, nabídnou vám konejšivý odpočinek a vlídné teplo, kdykoli budete potřebovat. Jakmile jsme stulení do hřejivého materiálu, máme pocit, že jsme chránění. Ponechte si v blízkosti křesla deku, která vám poskytne útočiště v chladu nebo ve chvíli, kdy jste ve stresu či unavení.

Jednobarevné i pestré deky a plédy dokážou nejen zahřát, ale v domácím prostoru jsou také svébytnými stylotvornými prvky, které zateplují a zútulňují interiér. Huňatou beránkovou deku také můžete zvolit jako obzvlášť milý dárek pro své blízké.

Beránková souprava z mikrovlákna POLKA 3 ks

 

  • s nestárnoucím vzorem puntíků
  • krásně hřeje
  • antialergická
  • příjemně hebký materiál
  • sada 3 dílů

Zima a nepohoda nemají žádnou šanci. Promyšlená kombinace 2 vrstev dokonale zahřeje i ty největší zmrzlíky. Z jedné strany je příjemný mikroplyš s jemným vlasem a nestárnoucím vzorem puntíků, ze strany druhé imitace ovčího rouna SHERPA s vysokým vlasem. Puntíky jsou vytvořeny speciální metodou 3D laserového řezání. Souprava je jemná a velmi hebká na dotek. Má všechny přednosti moderních materiálů – je antialergická, nedrží se v ní roztoči a snadno ji vyperete. Okraje přikrývky se nevytahují a dobře drží tvar. Širší rozměry podložky umožní lepší fixaci na lůžko.

 

Souprava obsahuje:

povlak na polštář se zapínáním na zip 70 x 90 cm

podložku s beránkem SHERPA 130 x 200 cm

přikrývku 140 x 200 cm (když ji v létě povléknete, získáte příjemnou lehkou deku)

 

Gramáž přikrývky: vrchní strana 240 g/m2, beránek 200 g/m2

Hmotnost přikrývky: 1232 g