decorior

Bielastické potahy VITTORIA šedá trojkřeslo s dřevěnými rukojeťmi (š. 150 – 200 cm)

Tento vynikající produkt Bielastické potahy VITTORIA šedá trojkřeslo s dřevěnými rukojeťmi (š. 150 - 200 cm) od výrobce s dlouholetou historií Decodoma máte možnost získat právě teď za outletovou cenu! V akci za 1 795 Kč.
EAN: 7b27e2f75b8d34f1c72b9a4159611768
Bielastické potahy VITTORIA šedá trojkřeslo s dřevěnými rukojeťmi (š. 150 - 200 cm)
Ověřit dostupnost
Značka: Decodoma
1 795

Zaslouží si vaše sedací souprava nový kabátek? Toužíte po změně, ale vaše sedačka ještě slouží, jen je trošku „unavená“ na pohled? Máme pro vás řešení! S našimi napínacími potahy změníte vzhled vaší staré sedací soupravy během chvilky. Italské napínací potahy Vittoria jsou vysoce roztažitelné do šířky i výšky a přizpůsobí se téměř každému typu sedací soupravy či křesla. Potahy mají velmi jemné žíhování „tón v tónu“, které dodá vaší sedačce šmrnc a zároveň na ní nebude vidět každé smítko. Váš domov s těmito potahy získá zcela novou atmosféru bez náročné výměny celé sedačky!

K napínacím potahům doporučujeme zakoupit upevňovací váleček k dokonalému zafixování potahu na sedačce.

Bielastické potahy na sedací soupravu jsou vyrobeny z moderního mikrovlákna, které je odolné a příjemné na dotek. Obnoví starší sedačku nebo spolehlivě ochrání novou před poničením dětmi nebo vašimi domácími mazlíčky.

  • Vyrobeny v Itálii.
  • Lze prát v pračce na 30 °C.
  • Materiál: 100% polyester – mikrovlákno, gumičková osnova