decorior

Bielastické potahy VITTORIA smetanová sedačka s otomanem vlevo (š. 170 – 300 cm)

Tento akční výrobek Bielastické potahy VITTORIA smetanová sedačka s otomanem vlevo (š. 170 - 300 cm) od předního výrobce Decodoma jednoduše můžete sehnat právě zde za extra cenu! Produkt momentálně prodáváme za 3 295 Kč.
EAN: iimec32414799dcb3becc454e746a4e4
Bielastické potahy VITTORIA smetanová sedačka s otomanem vlevo (š. 170 - 300 cm)
Ověřit dostupnost
Značka: Decodoma
3 295

Zaslouží si vaše rohová sedací souprava nový kabátek? Toužíte po změně, ale vaše sedačka ještě slouží, jen je trošku „unavená“ na pohled? Máme pro vás řešení! S našimi napínacími potahy změníte vzhled vaší staré rohovky během chvilky. Italské napínací potahy Vittoria jsou vysoce roztažitelné do šířky i výšky a přizpůsobí se téměř každému typu sedací soupravy či křesla. Potahy mají velmi jemné žíhování „tón v tónu“, které dodá vaší sedačce šmrnc a zároveň na ní nebude vidět každé smítko. Váš domov s těmito potahy získá zcela novou atmosféru bez náročné výměny celé sedačky!

K napínacím potahům doporučujeme zakoupit upevňovací váleček k dokonalému zafixování potahu na sedačce.

Bielastické potahy na sedací soupravu jsou vyrobeny z moderního mikrovlákna, které je odolné a příjemné na dotek. Obnoví starší sedačku nebo spolehlivě ochrání novou před poničením dětmi nebo vašimi domácími mazlíčky.

  • Vyrobeny v Itálii.
  • Potah se bohužel nevejde do běžné pračky, ale v každé čistírně si s ním poradí.
  • Materiál: 100% polyester – mikrovlákno, gumičková osnova