decorior

Botník dřevo pavlovnie Dekorhome Bílá

Vynikající výrobek Botník dřevo pavlovnie Dekorhome Bílá od dodavatele se skvělou pověstí Vida lze zakoupit aktuálně na našich stránkách za extra cenu. Levně za cenu 2 268 Kč.
EAN: 8719883668536
Botník dřevo pavlovnie Dekorhome Bílá
Ověřit dostupnost
Značka: vida
2 268

Náš nadčasový botník představuje ideální úložné řešení do ložnice či do předsíně. Už vás nebudou trápit boty rozházené po podlaze. A navíc si ve vaší předsíni nebo ložnici vytvoříte mnohem příjemnější atmosféru.
Skříňka je vyrobena ze dřeva pavlovnie, je tedy mimořádně odolná a stabilní. Velká vyklápěcí přihrádka je opatřena příčnými tyčemi, aby vše zůstalo na svém místě. Horní deska botníku se navíc dá odklopit, takže si do horní přihrádky můžete uschovat různé doplňky k obuvi, jako jsou tkaničky, vložky do bot a další maličkosti. Sestavení našeho botníku je snadné.Barva:bílášedáčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:pavlovniové dřevoRozměry:šířka: 50 cmhloubka: 28 cmvýška: 58 cmHmotnost:6,3 kgDodáváno v demontu.,Náš nadčasový botník představuje ideální úložné řešení do ložnice či do předsíně. Už vás nebudou trápit boty rozházené po podlaze. A navíc si ve vaší předsíni nebo ložnici vytvoříte mnohem příjemnější atmosféru.
Skříňka je vyrobena ze dřeva pavlovnie, je tedy mimořádně odolná a stabilní. Velká vyklápěcí přihrádka je opatřena příčnými tyčemi, aby vše zůstalo na svém místě. Horní deska botníku se navíc dá odklopit, takže si do horní přihrádky můžete uschovat různé doplňky k obuvi, jako jsou tkaničky, vložky do bot a další maličkosti. Sestavení našeho botníku je snadné.Barva:bílášedáčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:pavlovniové dřevoRozměry:šířka: 50 cmhloubka: 28 cmvýška: 58 cmHmotnost:6,3 kgDodáváno v demontu.