decorior

Botníková lavice DTD Dekorhome Černá

Unikátní výrobek Botníková lavice DTD Dekorhome Černá od přední společnosti Vida můžete získat zde opravdu levně! Nyní za akční cenu 1 840 Kč.
EAN: 8720286643365
Botníková lavice DTD Dekorhome Černá
Ověřit dostupnost
Značka: vida
1 840

Botníková lavice se stylovým designem nejen skvěle doplní váš interiér, ale také vám pomůže udělat si ve svých botách pořádek a zajistí jim dobré větrání.
Lavice s botníkem nabízí spoustu místa, kam si můžete uložit své boty. Má totiž 2 police a vnitřní prostor na úschovu knížek, obouvacích lžic, kartáčů apod. Aby se vám boty lépe nazouvaly a vyzouvaly, udělejte si pohodlí na její hladké horní desce. Nebo si na ni vystavte různé dekorativní předměty, jako jsou vázy, květináče atd. Tato úložná lavice představuje velice praktický způsob, jak si pěkně a stylově uspořádat svoji obuv.Barva: bílábílá leskčernáčerná leskšedášedá leskbetondub sonoma dub sonoma / bíláVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: DTD Rozměry: šířka: 60 cmhloubka: 30 cmvýška: 45 cmHmotnost: 13,1 kgDodáváno v demontu.,Botníková lavice se stylovým designem nejen skvěle doplní váš interiér, ale také vám pomůže udělat si ve svých botách pořádek a zajistí jim dobré větrání.
Lavice s botníkem nabízí spoustu místa, kam si můžete uložit své boty. Má totiž 2 police a vnitřní prostor na úschovu knížek, obouvacích lžic, kartáčů apod. Aby se vám boty lépe nazouvaly a vyzouvaly, udělejte si pohodlí na její hladké horní desce. Nebo si na ni vystavte různé dekorativní předměty, jako jsou vázy, květináče atd. Tato úložná lavice představuje velice praktický způsob, jak si pěkně a stylově uspořádat svoji obuv.Barva: bílábílá leskčernáčerná leskšedášedá leskbetondub sonoma dub sonoma / bíláVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: DTD Rozměry: šířka: 60 cmhloubka: 30 cmvýška: 45 cmHmotnost: 13,1 kgDodáváno v demontu.