decorior

Chesterfield pohovka PALLAS Dekorhome Šedá

Tento velmi žádaný produkt Chesterfield pohovka PALLAS Dekorhome Šedá od skvělé značky Invicta snadno naleznete tady a teď za nejnižší cenu! Aktuálně výhodně za 30 491 Kč.
EAN: 4250243592046
Chesterfield pohovka PALLAS Dekorhome Šedá
Ověřit dostupnost
Značka: Invicta
30 491

Stylová pohovka PALLAS v chesterfiled stylu upoutá každou návštěvu na první pohled díky svému originálnímu a neokoukanému vzhledu. Pohovka je čalouněná sametovou nebo hladkou látkou ve čtyřech barevných variantách: světle šedá, šedo-béžová, hořčicová (samet) a šedá. Stojí na čtyřech dřevěných nohách v černé barvě. Sedačka je postavená na dřevěném rámu, který nabízí optimální stabilitu. Je celočalouněná, vhodná k umístění do prostoru. Celou sedačku zdobí dekorativní prošívání typické pro chesterfield styl. K pohovce PALLAS doporučujeme přikoupit další komponenty ze série PALLAS. Barva:světle šedá (hladká látka)šedá (samet) šedo-béžová (samet)hořčicová (samet) 
Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:látka / pružina / dřevoRozměry:šířka: 225 cmhloubka: 90 cmvýška: 79 cmšířka sedu: 140 cmhloubka sedu: 55 cmvýška sedu: 45 cmvýška opěradla: 40 cmvýška nožiček: 19 cmDodáváno v demontu.,Stylová pohovka PALLAS v chesterfiled stylu upoutá každou návštěvu na první pohled díky svému originálnímu a neokoukanému vzhledu. Pohovka je čalouněná sametovou nebo hladkou látkou ve čtyřech barevných variantách: světle šedá, šedo-béžová, hořčicová (samet) a šedá. Stojí na čtyřech dřevěných nohách v černé barvě. Sedačka je postavená na dřevěném rámu, který nabízí optimální stabilitu. Je celočalouněná, vhodná k umístění do prostoru. Celou sedačku zdobí dekorativní prošívání typické pro chesterfield styl. K pohovce PALLAS doporučujeme přikoupit další komponenty ze série PALLAS. Barva:světle šedá (hladká látka)šedá (samet) šedo-béžová (samet)hořčicová (samet) 
Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:látka / pružina / dřevoRozměry:šířka: 225 cmhloubka: 90 cmvýška: 79 cmšířka sedu: 140 cmhloubka sedu: 55 cmvýška sedu: 45 cmvýška opěradla: 40 cmvýška nožiček: 19 cmDodáváno v demontu.