decorior

Dětská sedačka šedá / kaučukovník Dekorhome

Akční a ve slevě výrobek Dětská sedačka šedá / kaučukovník Dekorhome od společnosti s výborným jménem Vida jde sehnat tady a teď právě za zcela nejnižší cenu! Nyní pořídíte od 4 943 Kč.
EAN: 8720286152805
Dětská sedačka šedá / kaučukovník Dekorhome
Ověřit dostupnost
Značka: vida
4 943

Završte zařizování dětského pokoje a vytvořte útulnou atmosféru s touto pohodlnou dětskou sedačkou.
Tato pohovka s molitanovou výplní a překližkovým rámem je perfektní řešení, jak dětem nabídnout vlastní pohodlné a bezpečné místo k odpočinku a hraní. Vaše dítě si jistě oblíbí opěradlo s knoflíčky. Masivní nohy z kaučukového dřeva dodávají křeslu větší stabilitu. Kromě toho je sedačka příjemným doplňkem, který místnost dotvoří a jejíž luxusní vzhled zazáří v každém interiéru.Barva: šedáMateriál: látka (100% polyester) / překližka / kaučukovníkové dřevoRozměry: šířka: 75 cmhloubka: 46 cmvýška: 52,5 cmHmotnost: 8,9 kgDodáváno v demontu.,Završte zařizování dětského pokoje a vytvořte útulnou atmosféru s touto pohodlnou dětskou sedačkou.
Tato pohovka s molitanovou výplní a překližkovým rámem je perfektní řešení, jak dětem nabídnout vlastní pohodlné a bezpečné místo k odpočinku a hraní. Vaše dítě si jistě oblíbí opěradlo s knoflíčky. Masivní nohy z kaučukového dřeva dodávají křeslu větší stabilitu. Kromě toho je sedačka příjemným doplňkem, který místnost dotvoří a jejíž luxusní vzhled zazáří v každém interiéru.Barva: šedáMateriál: látka (100% polyester) / překližka / kaučukovníkové dřevoRozměry: šířka: 75 cmhloubka: 46 cmvýška: 52,5 cmHmotnost: 8,9 kgDodáváno v demontu.