decorior

Dětská zahradní houpačka Dekorhome Modrá

Tento kvalitní a žádaný produkt Dětská zahradní houpačka Dekorhome Modrá s pečetí kvality od značky Vida máte možnost sehnat právě za outletovou cenu. Pouze nyní za 907 Kč.
EAN: 8720286194348
Dětská zahradní houpačka Dekorhome Modrá
Ověřit dostupnost
Značka: vida
907

Tato jednoduchá houpačka poskytuje spoustu zábavy a příležitost vyřádit se pro kluky i holky. Povzbuzuje osvojování si rovnováhy, koordinace a sebevědomí vašeho dítěte!
Tato zahradní dětská houpačka z bytelného EVA plastu a s PE provazem je dostatečně robustní, aby se děti mohly bezpečně houpat. Výška je nastavitelná přesně podle preferencí vašich dětí. Snadno ji zavěsíte do setu houpaček nebo na strom.Barva: červenásvětle modrámodrázelenáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: EVA, PERozměry: šířka: 66 cmhloubka: 14 cmvýška: 180 cmNosnost: 70 kgHmotnost: 1,3 kg,Tato jednoduchá houpačka poskytuje spoustu zábavy a příležitost vyřádit se pro kluky i holky. Povzbuzuje osvojování si rovnováhy, koordinace a sebevědomí vašeho dítěte!
Tato zahradní dětská houpačka z bytelného EVA plastu a s PE provazem je dostatečně robustní, aby se děti mohly bezpečně houpat. Výška je nastavitelná přesně podle preferencí vašich dětí. Snadno ji zavěsíte do setu houpaček nebo na strom.Barva: červenásvětle modrámodrázelenáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: EVA, PERozměry: šířka: 66 cmhloubka: 14 cmvýška: 180 cmNosnost: 70 kgHmotnost: 1,3 kg