decorior

Dětská zahradní houpačka Dekorhome Světle modrá

Tento designový produkt Dětská zahradní houpačka Dekorhome Světle modrá od spolehlivé značky Vida máte možnost nakoupit teď levně. Na našich stránkách za 637 Kč.
EAN: 8720286194393
Dětská zahradní houpačka Dekorhome Světle modrá
Ověřit dostupnost
Značka: vida
637

Tato jednoduchá houpačka poskytuje spoustu zábavy a příležitost vyřádit se pro kluky i holky. Povzbuzuje osvojování si rovnováhy, koordinace a sebevědomí vašeho dítěte!
Tato zahradní dětská houpačka z bytelného PE materiálu je dostatečně robustní, aby se děti mohly bezpečně houpat. Výška je nastavitelná přesně podle preferencí vašich dětí. Snadno ji zavěsíte do setu houpaček nebo na strom.Barva: červenásvětle modrámodrázelenáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: PE (polyethylen)Rozměry: šířka: 38 cmhloubka: 17 cmvýška: 180 cmNosnost: 50 kgHmotnost: 1,1 kg,Tato jednoduchá houpačka poskytuje spoustu zábavy a příležitost vyřádit se pro kluky i holky. Povzbuzuje osvojování si rovnováhy, koordinace a sebevědomí vašeho dítěte!
Tato zahradní dětská houpačka z bytelného PE materiálu je dostatečně robustní, aby se děti mohly bezpečně houpat. Výška je nastavitelná přesně podle preferencí vašich dětí. Snadno ji zavěsíte do setu houpaček nebo na strom.Barva: červenásvětle modrámodrázelenáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: PE (polyethylen)Rozměry: šířka: 38 cmhloubka: 17 cmvýška: 180 cmNosnost: 50 kgHmotnost: 1,1 kg