decorior

Elektrické polohovací křeslo látka Dekorhome Světle šedá

Výjimečný a žádaný produkt Elektrické polohovací křeslo látka Dekorhome Světle šedá od našeho výrobce Vida snadno seženete v naší online nabídce za výhodnou cenu. V současnosti pořídíte za cenu 7 686 Kč.
EAN: 8720286549896
Elektrické polohovací křeslo látka Dekorhome Světle šedá
Ověřit dostupnost
Značka: vida
7 686

Představte si toto nádherné elektrické polohovací křeslo ve vašem obýváku. Je to ideální místo, kde se můžete pohodlně uvelebit s šálkem horké čokolády!
Polohovací křeslo má silné a měkké polstrování s látkovým potahem, nabízí tudíž vašemu tělu optimální oporu. Je vybaveno elektromotorem, který vám umožní snadno nastavit opěradlo a opěrku nohou dozadu nebo dopředu pomocí šikovného ovladače. Sledujte svoje oblíbené seriály nebo si na chvilku zdřímněte v pohodlí, které dokáže nabídnout jen polohovací křeslo.Barva: krémovávínováhnědátmavě hnědášedohnědá taupesvětle šedátmavě šedáčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: látkaRozměry: šířka: 75 cmhloubka: 90 cmvýška: 100 cmšířka sedu: 53 cmhloubka sedu: 55 cmvýška sedu: 45 cmvýška zádové opěrky: 64 cmvýška područek od sedáku: 16 cmvýška područek od země: 61 cmNosnost: 110 kgHmotnost: 30,5 kgDodáváno v demontu.,Představte si toto nádherné elektrické polohovací křeslo ve vašem obýváku. Je to ideální místo, kde se můžete pohodlně uvelebit s šálkem horké čokolády!
Polohovací křeslo má silné a měkké polstrování s látkovým potahem, nabízí tudíž vašemu tělu optimální oporu. Je vybaveno elektromotorem, který vám umožní snadno nastavit opěradlo a opěrku nohou dozadu nebo dopředu pomocí šikovného ovladače. Sledujte svoje oblíbené seriály nebo si na chvilku zdřímněte v pohodlí, které dokáže nabídnout jen polohovací křeslo.Barva: krémovávínováhnědátmavě hnědášedohnědá taupesvětle šedátmavě šedáčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: látkaRozměry: šířka: 75 cmhloubka: 90 cmvýška: 100 cmšířka sedu: 53 cmhloubka sedu: 55 cmvýška sedu: 45 cmvýška zádové opěrky: 64 cmvýška područek od sedáku: 16 cmvýška područek od země: 61 cmNosnost: 110 kgHmotnost: 30,5 kgDodáváno v demontu.