decorior

Kancelářská židle umělá kůže / chrom Dekorhome Zelená

Kvalitní a levný kus Kancelářská židle umělá kůže / chrom Dekorhome Zelená od značky Vida seženete aktuálně v akci. Aktuálně v akci od 1 900 Kč.
EAN: 8720286535387
Kancelářská židle umělá kůže / chrom Dekorhome Zelená
Ověřit dostupnost
Značka: vida
1 900

Tato moderní kancelářská židle s elegantním a moderním stylem krásně vynikne v každém prostředí, ať už doma, v kanceláři, v baru, v kavárně či na mnoha jiných místech.
Židle je čalouněná snadno omyvatelnou umělou kůží a poskytne vám optimální pohodlí při sezení. Chromovaná ocelová základna zaručuje mimořádnou odolnost. Výšku otočné židle snadno upravíte mechanismem s plynovým pístem, i proto je dokonalým doplňkem do každého baru či jídelny. Židle je otočná o 360 stupňů, což jí dodává skvělou flexibilitu.Barva: bílákrémováoranžováčervenávínováfialovázelenáhnědášedáčernáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: umělá kůže / chromovaná ocelRozměry: šířka: 44 cmhloubka: 46 cmvýška: 62,5 – 77,5 cmhloubka sedu: 38,5 cmvýška zádové opěrky: 30,5 cmprůměr základny: 38,5 cmHmotnost: 5,7 kgDodáváno v demontu.,Tato moderní kancelářská židle s elegantním a moderním stylem krásně vynikne v každém prostředí, ať už doma, v kanceláři, v baru, v kavárně či na mnoha jiných místech.
Židle je čalouněná snadno omyvatelnou umělou kůží a poskytne vám optimální pohodlí při sezení. Chromovaná ocelová základna zaručuje mimořádnou odolnost. Výšku otočné židle snadno upravíte mechanismem s plynovým pístem, i proto je dokonalým doplňkem do každého baru či jídelny. Židle je otočná o 360 stupňů, což jí dodává skvělou flexibilitu.Barva: bílákrémováoranžováčervenávínováfialovázelenáhnědášedáčernáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: umělá kůže / chromovaná ocelRozměry: šířka: 44 cmhloubka: 46 cmvýška: 62,5 – 77,5 cmhloubka sedu: 38,5 cmvýška zádové opěrky: 30,5 cmprůměr základny: 38,5 cmHmotnost: 5,7 kgDodáváno v demontu.