decorior

Kancelářská židle VALOR černá / šedá

Diskontní kus Kancelářská židle VALOR černá / šedá od známého výrobce Halmar můžete pořídit aktuálně na našich stránkách se slevou! Akční cena již od 1 888 Kč.
EAN: 58389
Kancelářská židle VALOR černá / šedá
Ověřit dostupnost
Značka: Halmar
1 888

Kancelářská židle VALOR je velice příjemná a charakterizuje ji sympatický design, díky němuž se židle hodí do domácích pracoven i kanceláří, není však určena pro zátěžový provoz.Komfortní čalounění tvoří příjemná membránová černá látka a šedá síťovina. Součástí kancelářské židle jsou područky, jež zvýší pohodlí u práce. Židle má plastový kříž s pěti kolečky.Kancelářská židle disponuje mechanikou TILT, která umožňuje jednoduché nastavení výšky židle dle potřeb sedícího s možností zablokování v základní poloze.Židle obsahuje houpací mechanismus a pomocí regulačního šroubu se nastavuje síla protitlaku dle hmotnosti sedícího.
Barva:černá / šedáRozměry:Celková výška: 115-125 cmVýška sedáku: 46-56 cmCelková šířka: 64 cmCelková hloubka: 62 cmNosnost: 100 kgHmotnost:10,8 kgDodáváno v demontu.,Kancelářská židle VALOR je velice příjemná a charakterizuje ji sympatický design, díky němuž se židle hodí do domácích pracoven i kanceláří, není však určena pro zátěžový provoz.Komfortní čalounění tvoří příjemná membránová černá látka a šedá síťovina. Součástí kancelářské židle jsou područky, jež zvýší pohodlí u práce. Židle má plastový kříž s pěti kolečky.Kancelářská židle disponuje mechanikou TILT, která umožňuje jednoduché nastavení výšky židle dle potřeb sedícího s možností zablokování v základní poloze.Židle obsahuje houpací mechanismus a pomocí regulačního šroubu se nastavuje síla protitlaku dle hmotnosti sedícího.
Barva:černá / šedáRozměry:Celková výška: 115-125 cmVýška sedáku: 46-56 cmCelková šířka: 64 cmCelková hloubka: 62 cmNosnost: 100 kgHmotnost:10,8 kgDodáváno v demontu.