decorior

Koberec FEMI 80×150 cm

Zajímavý výrobek Koberec FEMI 80x150 cm od skvělé značky Kondela snadno můžete najít tady napořád výhodně! Na našich stránkách za 650 Kč.
EAN: 195557
Koberec FEMI 80x150 cm
Ověřit dostupnost
Značka: Kondela
650

Jste milovníkem exotiky? Lákají vás daleké kraje? Nemusíte nikam chodit, koberec FEMI přinese kousek orientu k vám domů. Citlivě zvolené barvy povýšily koberec na luxusní kousek. Béžovou doplňují precizní vzory ve světle modré, hnědé a černé. Dvě strany jsou zakončeny bílými třásněmi. Vyroben je ze 100% polyesteru, který je příjemný na dotek.Barva:béžová / vícebarevnáMateriál:100% polyesterRozměry (ŠxD):80 x 150 cmTloušťka koberce: 0,5 cmGramáž: 1350 g / m2Hmotnost: 1,9 kg
Materiál a jeho údržba:
POLYESTER:Polyester je lehký a měkký, proto se používá jako doplňkový materiál pro zvýšení jemnosti koberců. Polyesterové koberce jsou vhodné do domácnosti a méně namáhaných komerčních prostor. Jsou odolné proti skvrnám rozpustným ve vodě, neabsorbují vlhkost, jsou měkké, odolné, nekroutí se, vynikají vysokým jasem a jsou stálobarevné.
Čištění a údržba:- Doporučujeme použít podložku pod koberec – zamezíte uklouznutí na koberci, zároveň prodloužíte životnost koberce a chráníte podlahu.- Používejte koberec ve vnitřních prostorách, chraňte jej před vlhkem.- Abyste se vyhnuli vyblednutí koberce, nevystavujte jej přímým slunečním paprskům.- Koberec pravidelně otáčejte, abyste předešli jeho opotřebení jen na jedné straně.- Nevytahujte uvolněná vlákna, odstřihněte je nůžkami.- Koberec vysávejte min. 2 – 3 x za týden.- Skvrny ihned vyčistěte.- Vyhněte se namáčení koberce, používejte suchou savou látku.- Při větším znečištění použijte suchou pěnu. Aplikujte na koberec a podle návodu nechte jistou dobu působit. Potom koberec důkladně vysajte. Tato metoda se doporučuje u koberců s kratším vlasem.- Nepoužívejte chemikálie, které by mohly koberec poškodit.- Koberec lze prát v pračce při teplotě 30 °C. Neperte koberec s jinými věcmi či oblečením. Ujistěte se, že v pračce netrčí různé háčky či jiné předměty, které by koberec poškodily. Po vyprání koberec přejeďte jemným kartáčem jedním směrem, nechte vysušit. Potom přejeďte kartáčem druhým směrem a opět nechte vysušit.- U obtížně odstranitelných skvrn doporučujeme profesionální čištění.,Jste milovníkem exotiky? Lákají vás daleké kraje? Nemusíte nikam chodit, koberec FEMI přinese kousek orientu k vám domů. Citlivě zvolené barvy povýšily koberec na luxusní kousek. Béžovou doplňují precizní vzory ve světle modré, hnědé a černé. Dvě strany jsou zakončeny bílými třásněmi. Vyroben je ze 100% polyesteru, který je příjemný na dotek.Barva:béžová / vícebarevnáMateriál:100% polyesterRozměry (ŠxD):80 x 150 cmTloušťka koberce: 0,5 cmGramáž: 1350 g / m2Hmotnost: 1,9 kg
Materiál a jeho údržba:
POLYESTER:Polyester je lehký a měkký, proto se používá jako doplňkový materiál pro zvýšení jemnosti koberců. Polyesterové koberce jsou vhodné do domácnosti a méně namáhaných komerčních prostor. Jsou odolné proti skvrnám rozpustným ve vodě, neabsorbují vlhkost, jsou měkké, odolné, nekroutí se, vynikají vysokým jasem a jsou stálobarevné.
Čištění a údržba:- Doporučujeme použít podložku pod koberec – zamezíte uklouznutí na koberci, zároveň prodloužíte životnost koberce a chráníte podlahu.- Používejte koberec ve vnitřních prostorách, chraňte jej před vlhkem.- Abyste se vyhnuli vyblednutí koberce, nevystavujte jej přímým slunečním paprskům.- Koberec pravidelně otáčejte, abyste předešli jeho opotřebení jen na jedné straně.- Nevytahujte uvolněná vlákna, odstřihněte je nůžkami.- Koberec vysávejte min. 2 – 3 x za týden.- Skvrny ihned vyčistěte.- Vyhněte se namáčení koberce, používejte suchou savou látku.- Při větším znečištění použijte suchou pěnu. Aplikujte na koberec a podle návodu nechte jistou dobu působit. Potom koberec důkladně vysajte. Tato metoda se doporučuje u koberců s kratším vlasem.- Nepoužívejte chemikálie, které by mohly koberec poškodit.- Koberec lze prát v pračce při teplotě 30 °C. Neperte koberec s jinými věcmi či oblečením. Ujistěte se, že v pračce netrčí různé háčky či jiné předměty, které by koberec poškodily. Po vyprání koberec přejeďte jemným kartáčem jedním směrem, nechte vysušit. Potom přejeďte kartáčem druhým směrem a opět nechte vysušit.- U obtížně odstranitelných skvrn doporučujeme profesionální čištění.