decorior

Krepové ložní povlečení Matějovský GOLD

Tento akční a ve slevě kus Krepové ložní povlečení Matějovský GOLD od skvělé a známé značky Decodoma můžete získat tady a teď právě za výborné peníze! Výhodně za 1 290 Kč.
EAN: 99c8e547237e6cc233d52ebe29b4f2cd
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: Decodoma
1 290

Krepové ložní povlečení Gold představuje noblesu a eleganci snoubící se ve vyjímečném dekorativním vzoru. Bavlněné povlečení v praktické krepové úpravě bude díky své prodyšnosti přinášet pohodový a spokojený spánek. Krep se nemačká a nevyžaduje žehlení.

Ložní souprava Gold Matějovský znamená luxusní provedení z přírodních materiálů a precizní tisk sladěných tónů šedé a zlatavé, jež dávají vyniknout celému designu. Povlak na přikrývku je z obou stran stejný, polštář je z každé strany trochu jiný, jak je vidět na fotografii. Povlečení je opatřeno pohodlným zapínáním na zip.

Povlečení nabízíme ve standardní a prodloužené délce. V sadě na jednolůžko obdržíte 1 x povlak na polštář 70 x 90 cm a 1 x povlak na přikrývku 140 x 200 cm, prodloužené variantě je rozměr na přikrývku 140 x 220 cm. Povlečení doporučujeme prát naruby a zapnuté v pracím prostředku na jemné barevné prádlo bez obsahu bělidel, při maximální teplotě do 40 °C.