decorior

Křeslo CHESTER Vínová

Unikátní produkt Křeslo CHESTER Vínová od kvalitní značky Halmar snadno můžete sehnat tady teď za super cenu. V akci od 5 708 Kč.
EAN: 58487_61955
Křeslo CHESTER Vínová
Ověřit dostupnost
Značka: Halmar
5 708

Pohodlné křeslo CHESTER je ideální k relaxaci a odpočinku při čtení oblíbené knihy i sledování televize.
Je čalouněné potahovou látkou ve dvou barevných variantách: tmavě šedá a béžová. Součástí dodávky jsou dřevěné nožičky v přírodním provedení. Nebo je možné objednat samostatně nohy v provedení: bílá a ořech.  Barva:béžovátmavě šedá antracitvínovákoňaková (amber)Výběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:látka / masivní dřevoRozměry křesla: šířka: 67 cm hloubka: 85 cm výška: 114 cm výška sedu: 46 cmNosnost:100 kgHmotnost:26,5 kgDodáváno v demontu.,Pohodlné křeslo CHESTER je ideální k relaxaci a odpočinku při čtení oblíbené knihy i sledování televize.
Je čalouněné potahovou látkou ve dvou barevných variantách: tmavě šedá a béžová. Součástí dodávky jsou dřevěné nožičky v přírodním provedení. Nebo je možné objednat samostatně nohy v provedení: bílá a ořech.  Barva:béžovátmavě šedá antracitvínovákoňaková (amber)Výběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:látka / masivní dřevoRozměry křesla: šířka: 67 cm hloubka: 85 cm výška: 114 cm výška sedu: 46 cmNosnost:100 kgHmotnost:26,5 kgDodáváno v demontu.