decorior

Křeslo PURIO Hnědá

Super produkt Křeslo PURIO Hnědá s osvědčenou značkou Halmar získáte právě nyní na našich stránkách za výhodnou cenu. Stojí teď u nás 4 147 Kč.
EAN: 60176_32589
Křeslo PURIO Hnědá
Ověřit dostupnost
Značka: Halmar
4 147

Designové křesílko PURIO se stane Vaším oblíbeným kouskem nábytku, který si zamilujete.
Nožičky křesla jsou vyrobeny z masivního kaučukovníku, je čalouněno látkou v dvoubarevné kombinaci ve třech variantách: světlá šedá / tmavá šedá, světle šedá / modrá a béžová / hnědá.Barva:světlá šedá / tmavá šedásvětle šedá / modrábéžová / hnědáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu – barva.Materiál:potahová látka / kaučukovníkové dřevoRozměry:Šířka: 67 cmHloubka: 75 cmVýška: 103 cmVýška sedu: 42 cmNosnost:120 kgHmotnost:14 kgDodáváno v demontu.,Designové křesílko PURIO se stane Vaším oblíbeným kouskem nábytku, který si zamilujete.
Nožičky křesla jsou vyrobeny z masivního kaučukovníku, je čalouněno látkou v dvoubarevné kombinaci ve třech variantách: světlá šedá / tmavá šedá, světle šedá / modrá a béžová / hnědá.Barva:světlá šedá / tmavá šedásvětle šedá / modrábéžová / hnědáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu – barva.Materiál:potahová látka / kaučukovníkové dřevoRozměry:Šířka: 67 cmHloubka: 75 cmVýška: 103 cmVýška sedu: 42 cmNosnost:120 kgHmotnost:14 kgDodáváno v demontu.