decorior

Křeslo ušák LORD CORAL Bílá / růžová

Vysoce kvalitní výrobek Křeslo ušák LORD CORAL Bílá / růžová s pečetí kvality od značky Signal pohodlně nakoupíte právě teď v nabídce v bezva akci! Nyní pořídíte za super cenu 7 107 Kč.
EAN: 5901477280399
Křeslo ušák LORD CORAL Bílá / růžová
Ověřit dostupnost
Značka: Signal
7 107

Stylové křeslo ušák LORD na první pohled láká k příjemnému odpočinku nebo k posezení s knížkou. Křeslo je čalouněno nádernou látkou s květovaným vzorem.
Pyšní se měkkým sedákem, vysokou zádovou opěrkou a čalouněnými područkami. Zádová opěrka je obohacena o dekorativní knoflíky. Stojí na čtyřech masivních nohách v dekoru: wenge. Barva:béžová / wengebílo růžová / wengeVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:látka Coral / masivní dřevoRozměry:šířka: 72 cmhloubka: 85 cm výška: 101 cmhloubka sedu: 56 cmvýška sedu: 41 cmHmotnost: 25 kgDodáváno v demontu.,Stylové křeslo ušák LORD na první pohled láká k příjemnému odpočinku nebo k posezení s knížkou. Křeslo je čalouněno nádernou látkou s květovaným vzorem.
Pyšní se měkkým sedákem, vysokou zádovou opěrkou a čalouněnými područkami. Zádová opěrka je obohacena o dekorativní knoflíky. Stojí na čtyřech masivních nohách v dekoru: wenge. Barva:béžová / wengebílo růžová / wengeVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:látka Coral / masivní dřevoRozměry:šířka: 72 cmhloubka: 85 cm výška: 101 cmhloubka sedu: 56 cmvýška sedu: 41 cmHmotnost: 25 kgDodáváno v demontu.