decorior

Lavice s úložným prostorem Dekorhome Černá

Levný produkt Lavice s úložným prostorem Dekorhome Černá od společnosti se zárukou kvality DE jednoduše najdete u nás teď za výhodnou cenu! Na našich stránkách za 1 182 Kč.
EAN: 39902_41902
Lavice s úložným prostorem Dekorhome Černá
Ověřit dostupnost
Značka: DE
1 182

Stylová lavice z MDF poskytuje dostatek úložného prostoru. Má kožený vzhled a vodoodpudivý povrch ve třech barevných variantách: bílá, hnědá a černá. Lze použít jako lavice nebo taburet. Je skládací a prostorově úsporná. Nosnost do 60 Kg.Barva: bíláhnědáčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:MDF / polyuretan (PU) / stabilní pěna (25 mm)
Rozměry:šířka: 80 cmhloubka: 40 cmvýška: 40 cmrozměry složené lavice: 80 x 40 x 7 cmHmotnost: 8 kg,Stylová lavice z MDF poskytuje dostatek úložného prostoru. Má kožený vzhled a vodoodpudivý povrch ve třech barevných variantách: bílá, hnědá a černá. Lze použít jako lavice nebo taburet. Je skládací a prostorově úsporná. Nosnost do 60 Kg.Barva: bíláhnědáčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:MDF / polyuretan (PU) / stabilní pěna (25 mm)
Rozměry:šířka: 80 cmhloubka: 40 cmvýška: 40 cmrozměry složené lavice: 80 x 40 x 7 cmHmotnost: 8 kg