decorior

LED osvětlení ke skříňce MASON

Nejprodávanější produkt LED osvětlení ke skříňce MASON od značky s dobrým jménem Kondela máte možnost nakoupit tady a teď právě opravdu levně! Zrovna nyní za cenu 590 Kč.
EAN: 55118
LED osvětlení ke skříňce MASON
Ověřit dostupnost
Značka: Kondela
590

Udělejte si dobrý den každé ráno. Při pohledu na dokonalou koupelnu budete mít hned lepší pocit a můžete vykročit do nového dne svěží a nabití energií. Radost vám udělá sektorová sestava MASON. Jednoduché provedení v laminované dřevotřísce s MDF vás překvapí svou kvalitou a trvanlivostí. Překvapit vás mohou i dvířka s dotykovým systémem PUSH UP. Je komfortní a praktická s dostatkem úložného prostoru.
LED osvětlení MASON ke skříňkám WE11, WH11 a BL11 rozzáří vaši koupelnu.Barva: bíláHmotnost: 0,5 kg,Udělejte si dobrý den každé ráno. Při pohledu na dokonalou koupelnu budete mít hned lepší pocit a můžete vykročit do nového dne svěží a nabití energií. Radost vám udělá sektorová sestava MASON. Jednoduché provedení v laminované dřevotřísce s MDF vás překvapí svou kvalitou a trvanlivostí. Překvapit vás mohou i dvířka s dotykovým systémem PUSH UP. Je komfortní a praktická s dostatkem úložného prostoru.
LED osvětlení MASON ke skříňkám WE11, WH11 a BL11 rozzáří vaši koupelnu.Barva: bíláHmotnost: 0,5 kg