decorior

Ložní povlečení Matějovský Josef LADA Vodník v zimě

Hodně povedený kus Ložní povlečení Matějovský Josef LADA Vodník v zimě od skvělé značky Decodoma můžete najít tady a teď právě za parádní cenu! Nyní nakoupíte za 1 390 Kč.
EAN: 2sk9ade6711439b08b7fb688d30a1a23
Ložní povlečení Matějovský Josef LADA Vodník v zimě
Ověřit dostupnost
Značka: Decodoma
1 390

Bavlněná ložní souprava značky Matějovský s nezaměnitelnými kresbami od Josefa Lady. Jeho tvorbu známe všichni velmi dobře, je pro nás symbolem dětství, české tradice a harmonického venkova. A právě báječnou poklidnou atmosféru Ladova vodníka na zasněženém rybníce si nyní můžete užívat i v ložnici nebo v dětském pokojíčku. Motiv je z obou stran povlečení stejný.

Povlečení bavlna deluxe digitál je je tištěno nejmodernějším digitálním tiskem, který zajišťuje vysoce precizní detail. Bavlněné povlečení je příjemné na dotyk a díky své prodyšnosti přináší pohodlný a klidný spánek. Povlečení je opatřeno pohodlným zapínáním na zip.

Povlečení nabízíme ve standardní délce. V sadě na jednolůžko obdržíte 1 x povlak na polštář 70 x 90 cm a 1 x povlak na přikrývku 140 x 200 cm. Povlečení doporučujeme prát naruby a zapnuté v pracím prostředku na jemné barevné prádlo bez obsahu bělidel, při maximální teplotě do 40 °C.