decorior

Ložní povlečení z mikrovlákna ANITA

Hodně prodávaný produkt Ložní povlečení z mikrovlákna ANITA od skvělého a známého výrobce Decodoma naleznete již dnes za báječnou cenu. Produkt nakoupíte teď u nás za 399 Kč.
EAN: kmi61aec66a2ddfcbec49c14bc958d56
Ložní povlečení z mikrovlákna ANITA 2x jednolůžko
Ověřit dostupnost
Značka: Decodoma
399

Mikrovláknové ložní povlečení ANITA vám učaruje krásným moderním motivem. Toto povlečení ze 100% mikrovlákna se vyznačuje kvalitním oboustranným potiskem a snadnou údržbou. Povlečení ANITA je vyrobeno z hebkého broušeného mikrovlákna, má jemný sametový povrch, je prodyšné a příjemné na omak.

Ložní povlečení z mikrovlákna ve fialovo – bílem provedení s motivem kostek a květinových ornamentů vás zaujme na první pohled. Díky použití kvalitních reaktivních barev je zaručena stálobarevnost potiskuPovlečení je opatřeno snadným zapínáním na zip. Vzor na povlaku na polštář nemusí přesně odpovídat vyobrazení na obrázku vzhledem k rozložení dezénu ložní soupravy.

Povlečení nabízíme ve standardní délce. V sadě na jednolůžko obdržíte 1x povlak na polštář 70 x 90 cm a 1x povlak na přikrývku 140 x 200 cm. Povlečení doporučujeme prát naruby a zapnuté při  teplotě 40 °C. Vhodný je prací prostředek na jemné barevné prádlo bez obsahu bělidel. V nabídce také cenově zvýhodněná sada 2 kusů s jersey prostěradly.