decorior

Ložní povlečení z mikrovlákna PALOMINO fialové jednolůžko

Tento levný kus Ložní povlečení z mikrovlákna PALOMINO fialové jednolůžko od dodavatele se skvělou pověstí Decodoma pohodlně seženete na našich stránkách za zcela nejnižší cenu. Nyní pořídíte za super cenu 399 Kč.
EAN: hqj5d3f36a66cabb8b1dd7c2456a58f1
Ložní povlečení z mikrovlákna PALOMINO fialové 2x jednolůžko
Ověřit dostupnost
Značka: Decodoma
399

Mikrovláknové ložní povlečení PALOMINO ve svěží kombinaci bílé a fialkové barvy bude tou pravou volbou pro spokojený spánek. Toto povlečení je vyrobeno z hebkého broušeného mikrovlákna, má jemný sametový povrch, je prodyšné a příjemné na omak. Velmi snadno se udržuje, je vhodné i pro alergiky a nemusí se žehlit. Povlečení je opatřeno praktickým zapínáním na zip.

Povlak na přikrývku i polštář má z jedné strany oblíbený dekor bílých puntíků na filkovém podkladu, na straně druhé je variace různě širokých fialkových proužků na bílém podkladu. Doporučujeme prát povlečení naruby a zapnuté při teplotě 40 °C. Vhodný je prací prostředek na jemné barevné prádlo bez obsahu bělidel.

Mikrovláknové ložní povlečení Palomino nabízíme ve standardní délce 140 x 200 cm a také v sadě 2 kusů za zvýhodněnou cenu. V sadě na jednolůžko obdržíte 1x povlak na polštář 70 x 90 cm a 1x povlak na přikrývku 140 x 200 cm.