decorior

Ložní povlečení z mikrovlákna SERENA modrá 2x jednolůžko

Zajímavý produkt Ložní povlečení z mikrovlákna SERENA modrá 2x jednolůžko od skvělého výrobce Decodoma jde koupit momentálně za výhodnou cenu! Teď v akci 698 Kč.
EAN: iru6f1f34f81db5c73fbab6043fefd8d
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: Decodoma
698

Oblíbená ložní souprava Serena v nové barvě vás naplní pozitivní energií už na pohled. Decentně zdobný potisk v osvěžujících modro bílých odstínech bude osobitým doplňkem vaší ložnice. Toto povlečení je vyrobeno z hebkého broušeného mikrovlákna, má jemný sametový povrch, je prodyšné a příjemné na omak. Velmi snadno se udržuje, je vhodné i pro alergiky a nemusí se žehlit. Povlečení je opatřeno praktickým zapínáním na zip.

Povlak na přikrývku má z obou stran elegantní pruhový potisk s ornamenty, povlaky na polštář jsou v různých variantách motivu podle rozložení dezénu při stříhání látky ve výrobě. Vzor povlaků na polštář tak nemusí odpovídat vyobrazení na fotografiích. Díky použití kvalitních reaktivních barev je zaručena stálobarevnost potisku. Doporučujeme prát naruby a zapnuté při teplotě 40 °C. Vhodný je prací prostředek na jemné barevné prádlo bez obsahu bělidel.

Mikrovláknové ložní povlečení Serena nabízíme ve standardní délce 140 x 200 cm a také v sadě 2 kusů za zvýhodněnou cenu. V sadě na jednolůžko obdržíte 1x povlak na polštář 70 x 90 cm a 1x povlak na přikrývku 140 x 200 cm.