decorior

Masážní polohovací křeslo textil Dekorhome Světle šedá

Unikátní a žádaný produkt Masážní polohovací křeslo textil Dekorhome Světle šedá značky Vida snadno získáte právě za výprodejovou cenu. Akční cena od 8 736 Kč.
EAN: 8720286030653
Masážní polohovací křeslo textil Dekorhome Světle šedá
Ověřit dostupnost
Značka: vida
8 736

Toto masážní polohovací křeslo vytvoří ve vašem obývacím pokoji prvotřídní místo k sezení. Je vyrobené z textilu a je silně polstrované, takže je odolné a zároveň měkké. Kovový a překližkový rám zaručuje jeho stabilitu. Polohovací křeslo má 6 masážních bodů pro uvolnění zad, hýždí a nohou. Na ručním ovladači, který je součástí balení, si můžete zvolit různé masážní programy. Křeslo si můžete též vyhřát jediným stisknutím tlačítka pro ještě příjemnější relaxaci. Opěradlo se dá sklopit dozadu a opěrka nohou naopak nahoru, takže se můžete pohodlně natáhnout. Masážní rozkládací křeslo se může otočit až o 360 stupňů, což zajišťuje extrémní flexibilitu.
Elektrické masážní křeslo je rovněž opatřené postranní kapsou, kam si můžete uložit ruční ovládání.
Barva:béžováfialovávínováhnědátmavě hnědázelenásvětle šedátmavě šedátaupečernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu.Materiál: textil (100% polyester) / překližka / kovRozměry:šířka: 71,5 cmhloubka: 96,5 cm   výška: 100,5 cmšířka sedu: 43 cm hloubka: 56,5 cmvýška sedu: 48 cmvýška područek od země: 59 cmHmotnost:29,7 kgDodáváno v demontu.,Toto masážní polohovací křeslo vytvoří ve vašem obývacím pokoji prvotřídní místo k sezení. Je vyrobené z textilu a je silně polstrované, takže je odolné a zároveň měkké. Kovový a překližkový rám zaručuje jeho stabilitu. Polohovací křeslo má 6 masážních bodů pro uvolnění zad, hýždí a nohou. Na ručním ovladači, který je součástí balení, si můžete zvolit různé masážní programy. Křeslo si můžete též vyhřát jediným stisknutím tlačítka pro ještě příjemnější relaxaci. Opěradlo se dá sklopit dozadu a opěrka nohou naopak nahoru, takže se můžete pohodlně natáhnout. Masážní rozkládací křeslo se může otočit až o 360 stupňů, což zajišťuje extrémní flexibilitu.
Elektrické masážní křeslo je rovněž opatřené postranní kapsou, kam si můžete uložit ruční ovládání.
Barva:béžováfialovávínováhnědátmavě hnědázelenásvětle šedátmavě šedátaupečernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu.Materiál: textil (100% polyester) / překližka / kovRozměry:šířka: 71,5 cmhloubka: 96,5 cm   výška: 100,5 cmšířka sedu: 43 cm hloubka: 56,5 cmvýška sedu: 48 cmvýška područek od země: 59 cmHmotnost:29,7 kgDodáváno v demontu.