decorior

Masážní polohovací křeslo zvedací textil Dekorhome Krémová

Unikátní a žádaný produkt Masážní polohovací křeslo zvedací textil Dekorhome Krémová od společnosti s dlouholetou tradicí Vida snadno pořídíte momentálně na webu se slevou! Levně za cenu 11 290 Kč.
EAN: 8720286072011
Masážní polohovací křeslo zvedací textil Dekorhome Krémová
Ověřit dostupnost
Značka: vida
11 290

Speciálně navržené zvedací masážní polohovací křeslo vám poskytne ideální místo k sezení ve vašem obývacím pokoji. Hustě polstrované masážní polohovací křeslo má čalounění z odolného textilu, je tudíž odolné a měkké k sezení. Kovový a překližkový rám také zajišťuje jeho stabilitu. Toto zvedací polohovací křeslo nabízí funkce polohování a zvedání, což přijde vhod zejména starším lidem, kteří potřebují trochu pomoci při sedání a vstávání z křesla. Výborně však poslouží i lidem, jež trápí potíže s páteří, klouby či rovnováhou. Elektrické masážní křeslo je vybavené 6 masážními uzly pro masáž zad, hýždí a nohou. Ruční ovladač vám pomůže pohodlně volit mezi jednotlivými masážními programy. Jedním stiskem tlačítka můžete také spustit vyhřívání sedáku, a dopřát si tak ještě více uvolňující zážitek.
Prostřednictvím ručního ovládání lze rovněž přizpůsobit nastavitelné opěradlo a opěrku nohou tak, aby zvedací křeslo co nejlépe vyhovovalo výšce každého z uživatelů. Na boku se nachází kapsa, do které si můžete uložit ovladač nebo jiné věci.

Barva:krémováfialovávínováhnědátmavě hnědátmavě zelenásvětle šedátmavě šedátaupečernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu.Materiál:textil (100% polyester) / překližka / kovRozměry:šířka: 68 cmhloubka: 98 cm   výška: 100 cmšířka sedu: 49 cm hloubka: 51 cmvýška sedu: 49 cmHmotnost:43,1 kgDodáváno v demontu.,Speciálně navržené zvedací masážní polohovací křeslo vám poskytne ideální místo k sezení ve vašem obývacím pokoji. Hustě polstrované masážní polohovací křeslo má čalounění z odolného textilu, je tudíž odolné a měkké k sezení. Kovový a překližkový rám také zajišťuje jeho stabilitu. Toto zvedací polohovací křeslo nabízí funkce polohování a zvedání, což přijde vhod zejména starším lidem, kteří potřebují trochu pomoci při sedání a vstávání z křesla. Výborně však poslouží i lidem, jež trápí potíže s páteří, klouby či rovnováhou. Elektrické masážní křeslo je vybavené 6 masážními uzly pro masáž zad, hýždí a nohou. Ruční ovladač vám pomůže pohodlně volit mezi jednotlivými masážními programy. Jedním stiskem tlačítka můžete také spustit vyhřívání sedáku, a dopřát si tak ještě více uvolňující zážitek.
Prostřednictvím ručního ovládání lze rovněž přizpůsobit nastavitelné opěradlo a opěrku nohou tak, aby zvedací křeslo co nejlépe vyhovovalo výšce každého z uživatelů. Na boku se nachází kapsa, do které si můžete uložit ovladač nebo jiné věci.

Barva:krémováfialovávínováhnědátmavě hnědátmavě zelenásvětle šedátmavě šedátaupečernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu.Materiál:textil (100% polyester) / překližka / kovRozměry:šířka: 68 cmhloubka: 98 cm   výška: 100 cmšířka sedu: 49 cm hloubka: 51 cmvýška sedu: 49 cmHmotnost:43,1 kgDodáváno v demontu.