decorior

Masážní polohovací křeslo zvedací textil Dekorhome Šedohnědá taupe

Tento zlevněný kousek Masážní polohovací křeslo zvedací textil Dekorhome Šedohnědá taupe originál od značky Vida pohodlně získáte na našich stránkách teď právě ve výprodejové akci! Zrovna nyní za cenu 9 116 Kč.
EAN: 8720286072004
Masážní polohovací křeslo zvedací textil Dekorhome Šedohnědá taupe
Ověřit dostupnost
Značka: vida
9 116

Speciálně navržené zvedací masážní polohovací křeslo vám poskytne ideální místo k sezení ve vašem obývacím pokoji. Hustě polstrované masážní polohovací křeslo má čalounění z odolného textilu, je tudíž odolné a měkké k sezení. Kovový a překližkový rám také zajišťuje jeho stabilitu. Toto zvedací polohovací křeslo nabízí funkce polohování a zvedání, což přijde vhod zejména starším lidem, kteří potřebují trochu pomoci při sedání a vstávání z křesla. Výborně však poslouží i lidem, jež trápí potíže s páteří, klouby či rovnováhou. Elektrické masážní křeslo je vybavené 6 masážními uzly pro masáž zad, hýždí a nohou. Ruční ovladač vám pomůže pohodlně volit mezi jednotlivými masážními programy. Jedním stiskem tlačítka můžete také spustit vyhřívání sedáku, a dopřát si tak ještě více uvolňující zážitek.
Prostřednictvím ručního ovládání lze rovněž přizpůsobit nastavitelné opěradlo a opěrku nohou tak, aby zvedací křeslo co nejlépe vyhovovalo výšce každého z uživatelů. Na boku se nachází kapsa, do které si můžete uložit ovladač nebo jiné věci.

Barva:krémováfialovávínováhnědátmavě hnědátmavě zelenásvětle šedátmavě šedátaupečernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu.Materiál:textil (100% polyester) / překližka / kovRozměry:šířka: 68 cmhloubka: 98 cm   výška: 100 cmšířka sedu: 49 cm hloubka: 51 cmvýška sedu: 49 cmHmotnost:43,1 kgDodáváno v demontu.,Speciálně navržené zvedací masážní polohovací křeslo vám poskytne ideální místo k sezení ve vašem obývacím pokoji. Hustě polstrované masážní polohovací křeslo má čalounění z odolného textilu, je tudíž odolné a měkké k sezení. Kovový a překližkový rám také zajišťuje jeho stabilitu. Toto zvedací polohovací křeslo nabízí funkce polohování a zvedání, což přijde vhod zejména starším lidem, kteří potřebují trochu pomoci při sedání a vstávání z křesla. Výborně však poslouží i lidem, jež trápí potíže s páteří, klouby či rovnováhou. Elektrické masážní křeslo je vybavené 6 masážními uzly pro masáž zad, hýždí a nohou. Ruční ovladač vám pomůže pohodlně volit mezi jednotlivými masážními programy. Jedním stiskem tlačítka můžete také spustit vyhřívání sedáku, a dopřát si tak ještě více uvolňující zážitek.
Prostřednictvím ručního ovládání lze rovněž přizpůsobit nastavitelné opěradlo a opěrku nohou tak, aby zvedací křeslo co nejlépe vyhovovalo výšce každého z uživatelů. Na boku se nachází kapsa, do které si můžete uložit ovladač nebo jiné věci.

Barva:krémováfialovávínováhnědátmavě hnědátmavě zelenásvětle šedátmavě šedátaupečernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu.Materiál:textil (100% polyester) / překližka / kovRozměry:šířka: 68 cmhloubka: 98 cm   výška: 100 cmšířka sedu: 49 cm hloubka: 51 cmvýška sedu: 49 cmHmotnost:43,1 kgDodáváno v demontu.