decorior

Nástěnný botník DTD Dekorhome Dub sonoma

Hodně povedený produkt Nástěnný botník DTD Dekorhome Dub sonoma od našeho známého výrobce Vida lze koupit tady za zcela nejnižší cenu! Výhodně za 881 Kč.
EAN: 8720286559482
Nástěnný botník DTD Dekorhome Dub sonoma
Ověřit dostupnost
Značka: vida
881

Mějte své boty přehledně uspořádané a vždy po ruce v moderním nástěnném botníku! Má jednoduchý design, který dobře zapadne do vašeho stávajícího obytného prostoru.
Botník je vybaven 2 výklopnými policemi, které nabízí přehledný a praktický úložný prostor pro boty nebo pantofle. Botník se montuje na stěnu, což vám ušetří místo a ve vstupní místnosti tak snadno udržíte pořádek. Lze jej upevnit v jakékoli požadované výšce. Navíc se snadno čistí vlhkým hadříkem.Barva:bílábílá leskšedášedá leskčernáčerná leskdub sonomadub sonoma / bílábetonVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:dřevotříska Rozměry:šířka: 80 cmhloubka: 18 cmvýška: 60 cmHmotnost:8,7 kgDodáváno v demontu.,Mějte své boty přehledně uspořádané a vždy po ruce v moderním nástěnném botníku! Má jednoduchý design, který dobře zapadne do vašeho stávajícího obytného prostoru.
Botník je vybaven 2 výklopnými policemi, které nabízí přehledný a praktický úložný prostor pro boty nebo pantofle. Botník se montuje na stěnu, což vám ušetří místo a ve vstupní místnosti tak snadno udržíte pořádek. Lze jej upevnit v jakékoli požadované výšce. Navíc se snadno čistí vlhkým hadříkem.Barva:bílábílá leskšedášedá leskčernáčerná leskdub sonomadub sonoma / bílábetonVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:dřevotříska Rozměry:šířka: 80 cmhloubka: 18 cmvýška: 60 cmHmotnost:8,7 kgDodáváno v demontu.