decorior

Oboustranná deka OVEČKA čokoláda 150 x 200 cm

Designový produkt Oboustranná deka OVEČKA čokoláda 150 x 200 cm od známé společnosti Sleepwell snadno seženete u nás právě za zcela nejnižší cenu. Zrovna teď v akci za 899 Kč.
EAN: 6ci1e480c4908a8cf12cd0e72996a088
Oboustranná deka OVEČKA čokoláda 150 x 200 cm
Ověřit dostupnost
Značka: Sleepwell
899

 

Hřejivý beránek se rychle stane neodmyslitelnou a báječnou součástí vaší domácnosti. Stačí se do něho jednou zachumlat a budete se těšit na každé další setkání.

Mazlivě hebké textilie milují všechny děti, vy sami se do nich zabalte vždy, když vám něco schází, nabídnou vám konejšivý odpočinek a vlídné teplo, kdykoli budete potřebovat. Jakmile jsme stulení do hřejivého materiálu, máme pocit, že jsme chránění. Ponechte si v blízkosti křesla deku, která vám poskytne útočiště v chladu nebo ve chvíli, kdy jste ve stresu či unavení.

Jednobarevné i pestré deky a plédy dokážou nejen zahřát, ale v domácím prostoru jsou také svébytnými stylotvornými prvky, které zateplují a zútulňují interiér. Huňatou beránkovou deku také můžete zvolit jako obzvlášť milý dárek pro své blízké.

Oboustranná deka OVEČKA čokoláda 150 x 200 cm

 

  • mimořádně měkká a poddajná
  • hřejivá
  • nežmolkuje
  • rychleschnoucí
  • vhodné pro alergiky

Oboustranná sametově hebká deka Ovečka vyrobená jako imitace ovčího rouna vás spolehlivě zahřeje a pohladí. Pokud nebudete chtít zrovna odpočívat, využijete deku jako přehoz přes postel nebo přes gaučMimořádně měkká a poddajná deka je vyrobena z příjemného mikrovlákna s vysokým vlasem kvality SLEEPWELL, které vám poskytne maximální komfort. Deka je e všech stran zakončena paspulkou. Deku doporučujeme prát na 40 °C s použitím antistatické aviváže SLEEP WELL, díky které deka nežmolkuje a zachovává si svůj vzhled i výjimečné vlastnosti. 

 

Rozměr: 150 x 200 cm

Materiál: mikrovlákno

Gramáž: 500 g/m2

Doporučené praní: 40 °C