decorior

Okenní markýza 150×120 cm Dekorhome Krémová

Hodně žádaný produkt Okenní markýza 150x120 cm Dekorhome Krémová od známého výrobce Vida snadno můžete najít zde teď právě za outletovou cenu. Právě lze objednat jen za 2 137 Kč.
EAN: 8718475703402
Okenní markýza 150x120 cm Dekorhome Krémová
Ověřit dostupnost
Značka: vida
2 137

Vytvořte si ve svém obývacím pokoji, výloze či obchodě žádoucí stín s naší okenní markýzou. Nejen, že vás ochrání před sluníčkem a navodí příjemnou atmosféru, ale zároveň také zabraňuje blednutí nábytku.
Markýza je vyrobena z vysoce kvalitní látky potažené vrstvou PA, jež odpuzuje vodu a nečistoty a skvěle odolává UV záření i dalším klimatickým vlivům. Polyesterovou stříšku je možné v případě potřeby sundat a vyprat. Ocelový rám markýzy zajišťuje její výtečnou odolnost. Markýzu snadno namontujete na zeď pomocí přiložených montážních materiálů.Barva:krémováantracitoranžová / bílámodrá / bíláMateriál:látka (100% polyester) potažená vrstvou PU / ocel s práškovým nástřikemRozměry:šířka: 150 cmhloubka: 120 cmHmotnost:2,5 kgDodáváno v demontu.,Vytvořte si ve svém obývacím pokoji, výloze či obchodě žádoucí stín s naší okenní markýzou. Nejen, že vás ochrání před sluníčkem a navodí příjemnou atmosféru, ale zároveň také zabraňuje blednutí nábytku.
Markýza je vyrobena z vysoce kvalitní látky potažené vrstvou PA, jež odpuzuje vodu a nečistoty a skvěle odolává UV záření i dalším klimatickým vlivům. Polyesterovou stříšku je možné v případě potřeby sundat a vyprat. Ocelový rám markýzy zajišťuje její výtečnou odolnost. Markýzu snadno namontujete na zeď pomocí přiložených montážních materiálů.Barva:krémováantracitoranžová / bílámodrá / bíláMateriál:látka (100% polyester) potažená vrstvou PU / ocel s práškovým nástřikemRozměry:šířka: 150 cmhloubka: 120 cmHmotnost:2,5 kgDodáváno v demontu.