decorior

Organizér na pohovku IPRES Béžová

Zajímavý produkt Organizér na pohovku IPRES Béžová od skvělého výrobce Kondela jednoduše můžete získat zde teď ve slevě! Nyní pořídíte za super cenu 150 Kč.
EAN: 139359_50067
Organizér na pohovku IPRES Béžová
Ověřit dostupnost
Značka: Kondela
150

Neustále natahování se za ovladačem, který není po ruce, nebo po šálek, která je daleko na konferenčním stolku. S praktickým řešením přichází organizér na opěrku pohovky IPRES. Vyroben je ze 100% polyesteru ve dvou barevných variantách: béžová a černá. Jeho praktickou funkci podtrhují tři menší přihrádky na jedné straně a jedna velká kapsa na druhé straně. Co do nich uložíte, je jen na vás. Ovladače, knihy, časopisy či tablet. Mnoho místa na odložení kávy nebo oblíbeného nápoje plnohodnotně poskytne i vrch organizéru, který představuje praktickou odkládací plochu. 
Barva:béžováčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.
Materiál:látka (100% polyester)Rozměry:šířka: 53 cmhloubka: 31cmšířka části s kapsou na tablet: 17,5 cmšířka části s vrchní odkládací plochou: 18,5 cmvýška vrchní odkládací plochy: 4 cmHmotnost:0,4 kg,Neustále natahování se za ovladačem, který není po ruce, nebo po šálek, která je daleko na konferenčním stolku. S praktickým řešením přichází organizér na opěrku pohovky IPRES. Vyroben je ze 100% polyesteru ve dvou barevných variantách: béžová a černá. Jeho praktickou funkci podtrhují tři menší přihrádky na jedné straně a jedna velká kapsa na druhé straně. Co do nich uložíte, je jen na vás. Ovladače, knihy, časopisy či tablet. Mnoho místa na odložení kávy nebo oblíbeného nápoje plnohodnotně poskytne i vrch organizéru, který představuje praktickou odkládací plochu. 
Barva:béžováčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.
Materiál:látka (100% polyester)Rozměry:šířka: 53 cmhloubka: 31cmšířka části s kapsou na tablet: 17,5 cmšířka části s vrchní odkládací plochou: 18,5 cmvýška vrchní odkládací plochy: 4 cmHmotnost:0,4 kg