decorior

Otočné křeslo látka / kov Dekorhome Černá

Vysoce kvalitní kus Otočné křeslo látka / kov Dekorhome Černá od kvalitní společnosti Vida jednoduše najdete v naší aktuální nabídce za výborné peníze! Akční ceny již od 2 702 Kč.
EAN: 8720286419663
Otočné křeslo látka / kov Dekorhome Černá
Ověřit dostupnost
Značka: vida
2 702

Toto relaxační křeslo s elegantním a stylovým designem dodá vašemu interiéru moderní nádech.
Židle se 7 knoflíky a prošíváním působí velmi esteticky. Pěnové polstrování s čalouněním měkkou tkaninou vám zajistí optimální pohodlí při sezení. Tato relaxační židle je otočná o 360 stupňů a nabízí vynikající flexibilitu. Relaxační židle je doplněná ocelovým rámem s křížovými nohami, a proto je stabilní a odolná.Barva:krémová žlutávínováfialovámodrázelenáhnědášedohnědá taupesvětle šedátmavě šedáčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:látka (100% polyester) / ocel / pěnaRozměry:šířka: 62 cmhloubka: 68 cmvýška: 98 cmšířka sedu: 47 cmhloubka sedu: 46 cmvýška sedu: 42 cmvýška područek od země: 60 cmHmotnost:10,3 kgDodáváno v demontu.,Toto relaxační křeslo s elegantním a stylovým designem dodá vašemu interiéru moderní nádech.
Židle se 7 knoflíky a prošíváním působí velmi esteticky. Pěnové polstrování s čalouněním měkkou tkaninou vám zajistí optimální pohodlí při sezení. Tato relaxační židle je otočná o 360 stupňů a nabízí vynikající flexibilitu. Relaxační židle je doplněná ocelovým rámem s křížovými nohami, a proto je stabilní a odolná.Barva:krémová žlutávínováfialovámodrázelenáhnědášedohnědá taupesvětle šedátmavě šedáčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:látka (100% polyester) / ocel / pěnaRozměry:šířka: 62 cmhloubka: 68 cmvýška: 98 cmšířka sedu: 47 cmhloubka sedu: 46 cmvýška sedu: 42 cmvýška područek od země: 60 cmHmotnost:10,3 kgDodáváno v demontu.