decorior

Pěnová matrace BE SILVERHARD 140×200 cm

Vysoce kvalitní produkt Pěnová matrace BE SILVERHARD 140x200 cm od spolehlivé značky Kondela dostanete momentálně v naši nabídce pořád výhodně! Zboží pořídíte teď u nás za 12 290 Kč.
EAN: 158047_53926
Pěnová matrace BE SILVERHARD 140x200 cm
Ověřit dostupnost
Značka: Kondela
12 290

Nejlepší matrace neexistuje, jen matrace, která nejlépe splňuje všechny vaše nároky a požadavky. Vždyť co je lepší, než vyskočit ráno z postele svěží, plní fyzické a duševní energie. Toto vám zaručeně poskytne matraci BE SILVERHARD. Matrace je z vysoce kvalitní pěny s povrchovou profilací. Je tvořena kombinací kvalitních PUR pěn se 7 zónovou profilací ve tvaru vln. Jádro je vyztuženo přírodní kokosovou vrstvou. Matrace je lepená nejnovější technologií HOTMELT – tavné lepidlo je zdravotně nezávadné. Průřez vrchních pěn zajišťuje dokonalé provzdušnění, optimální regeneraci organismu a zajišťuje uvolnění svalstva během spánku. Matrace vyniká dobrou elasticitou a obličejovou stálostí. Především páry s váhovým rozdílem ocení různý stupeň tvrdosti stran matrace.
PUR pěna je velmi oblíbená při výrobě matrací. Vyniká výbornými vlastnostmi. Matrace z PUR pěny je na začátku tužší, používáním se stává komfortnějším, aniž by ztrácel na objemu. Matrace z PUR pěny jsou velmi oblíbené pro své ortopedické a antialergické vlastnosti. Navíc mají nízkou hmotnost, a proto se s nimi snadno a jednoduše manipuluje. Největší výhodou této pěny je odolnost vůči přeležení, což je nejčastější důvod pro výměnu matrace.
Matrace je zónovaná, což znamená, že její povrch je rozdělen na několik pásem s odlišnou tvrdostí a výztuhou. Zóny matrace jsou místa s rozdílnou tvrdostí materiálu, která poskytují i ​​rozdílnou oporu. Tím se zabrání proleženinám v místech větší zátěže. Matrace se velmi jednoduše přizpůsobí vašemu tělu. Navíc se stará o to, aby se tělo udrželo v přirozené a zdravé poloze.
Matrace je dodávána s kvalitním potahem Aloe Vera. Aloe Vera obsahuje enzymy, minerální látky a aminokyseliny, které účinně působí na pokožku a napomáhají ji regenerovat. Posilují relaxační účinky spánku. Potah má zip po celém obvodu. Je snímatelný a lze jej vyprat v pračce při teplotě 60 °C. Potah matrace je navíc oboustranně prošitý PES dutým vláknem. Toto vlákno, je velmi pohodlný a pevný materiál. Je antibakteriální a antialergenní. Jeho další výhody jsou, že nešuští, drží tvar. Je kvalitní s certifikátem OEKO-TEX STANDARD. Byl testován na pH hodnotu, obsah formaldehydu, přítomnost pesticidů, obsah těžkých kovů, konzervačních látek, také na přítomnost alergizujících a potenciálně karcinogenních barviv.
PARAMETRY MATRACE
– spodní a vrchní zóna – PUR pěna 25 kg/m3- jádro – 28 kg/m3- kokosová vrstva 1300 gr/m2 – Složení potahu – 85% polyester, 15% viskóza, PES duté vlákno- matrace se dvěma stupni tvrdosti – doporučená pro páry s váhovým rozdílem- středně tvrdá (4), tvrdá (5) – Středně tvrdá matrace se dokáže nejlépe přizpůsobit ležícímu, nevytváří protitlak a udržuje páteř v rovině. Je vhodný pro lidi s hmotností od 70 do 100 kilogramů. Tento typ se hodí ke spaní v jakékoli poloze.-Matrace v této kategorii jsou opravdu tuhé. Jsou dostatečně odpružené, aby se předešlo problémům v oblasti s největším tlakovým zatížením. Vhodné pro spaní na zádech a břiše. Pro lidi s hmotností více než 100 kilogramů.- Povrchová profilace zajišťuje dokonalé provzdušnění, optimální regeneraci organismu a zajišťuje uvolnění svalstva během spánku- Dobrá elasticita a tvarová stálost matrace- Potah s certifikátem OEKO-TEX STANDARD- Potah Aloe vera- Praní při teplotě 60°C- Doporučený rošt lamelový pevný
Rozměry:80×200 cm 90×195 cm 120×200 cm140x200 cm 160×200 cm180x200 cm
Výběr rozměru zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.
Materiál:PUR pěna/ kokosová vrstva / PES duté vlákno /  látka
Celková výška matrace: 20 cm
Tuhost matrace: středně tvrdá (4), tvrdá (5)Nosnost:od 70 do 130 kgPočet zón: 7
Hmotnost:12 kg / 13 kg / 17 kg / 18 kg / 22 kg / 26 kg,Nejlepší matrace neexistuje, jen matrace, která nejlépe splňuje všechny vaše nároky a požadavky. Vždyť co je lepší, než vyskočit ráno z postele svěží, plní fyzické a duševní energie. Toto vám zaručeně poskytne matraci BE SILVERHARD. Matrace je z vysoce kvalitní pěny s povrchovou profilací. Je tvořena kombinací kvalitních PUR pěn se 7 zónovou profilací ve tvaru vln. Jádro je vyztuženo přírodní kokosovou vrstvou. Matrace je lepená nejnovější technologií HOTMELT – tavné lepidlo je zdravotně nezávadné. Průřez vrchních pěn zajišťuje dokonalé provzdušnění, optimální regeneraci organismu a zajišťuje uvolnění svalstva během spánku. Matrace vyniká dobrou elasticitou a obličejovou stálostí. Především páry s váhovým rozdílem ocení různý stupeň tvrdosti stran matrace.
PUR pěna je velmi oblíbená při výrobě matrací. Vyniká výbornými vlastnostmi. Matrace z PUR pěny je na začátku tužší, používáním se stává komfortnějším, aniž by ztrácel na objemu. Matrace z PUR pěny jsou velmi oblíbené pro své ortopedické a antialergické vlastnosti. Navíc mají nízkou hmotnost, a proto se s nimi snadno a jednoduše manipuluje. Největší výhodou této pěny je odolnost vůči přeležení, což je nejčastější důvod pro výměnu matrace.
Matrace je zónovaná, což znamená, že její povrch je rozdělen na několik pásem s odlišnou tv