decorior

Počítačový stůl DTD Dekorhome Černá

Zlevněný produkt Počítačový stůl DTD Dekorhome Černá od značky se zárukou kvality Vida je dostupný právě teď v nabídce levně! Výhodně za super cenu 1 876 Kč.
EAN: 8720286606827
Počítačový stůl DTD Dekorhome Černá
Ověřit dostupnost
Značka: vida
1 876

Tento elegantní a moderní psací stůl je praktickým doplňkem do vaší domácí studovny nebo pracovny!
Stůl je navržen s čistými liniemi a dodává prostředí moderní a elegantní vzhled. Je ideální pro každou těsnou kancelář, studijní prostor na koleji, domácnost s omezeným prostorem, nebo když prostě jen preferujete úsporu místa! Police se skvěle hodí k vystavení knih, krabic a často používaných věcí. Umožní vám tak mnohem praktičtější a snazší způsob studování a pracování a zároveň lépe využijete prostor ve svém pokoji nebo kanceláři!Barva:bílábílá leskšedášedá leskčernáčerná leskdub sonomadub sonoma / bílábetonVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:dřevotřískaRozměry:šířka: 102,5 cmhloubka: 35 cmvýška: 75 cmHmotnost:20,3 kgDodáváno v demontu.,Tento elegantní a moderní psací stůl je praktickým doplňkem do vaší domácí studovny nebo pracovny!
Stůl je navržen s čistými liniemi a dodává prostředí moderní a elegantní vzhled. Je ideální pro každou těsnou kancelář, studijní prostor na koleji, domácnost s omezeným prostorem, nebo když prostě jen preferujete úsporu místa! Police se skvěle hodí k vystavení knih, krabic a často používaných věcí. Umožní vám tak mnohem praktičtější a snazší způsob studování a pracování a zároveň lépe využijete prostor ve svém pokoji nebo kanceláři!Barva:bílábílá leskšedášedá leskčernáčerná leskdub sonomadub sonoma / bílábetonVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:dřevotřískaRozměry:šířka: 102,5 cmhloubka: 35 cmvýška: 75 cmHmotnost:20,3 kgDodáváno v demontu.