decorior

Policová skříňka nízká TEMPO AS NEW 013 Dub sonoma

Výjimečný výrobek Policová skříňka nízká TEMPO AS NEW 013 Dub sonoma od skvělé značky Kondela jednoduše můžete najít v naší online nabídce za parádní cenu! V současnosti za 1 490 Kč.
EAN: 51088_42130
Policová skříňka nízká TEMPO AS NEW 013 Dub sonoma
Ověřit dostupnost
Značka: Kondela
1 490

Máme pro vás sektorovou sestavu TEMPO ASISTENT NEW. Kvalitní nábytek vyrobený z laminované dřevotřísky s ABS hranami ve třech barevných variantách: buk, dub sonoma a třešeň. Budete nadšeni možností kombinovat materiál s různými barvami. S touto sestavou máte možnost poskládat si sestavu podle vlastních představ.
Hledáte do své kanceláře, pracovny nebo zasedacích místností nějaký nový regál s množstvím úložného prostoru? TEMPO ASISTENT NEW 013 je nízká skříňka se třemi policemi. Vyrobená je na Slovensku z kvalitního materiálu.V jednoduchosti je krása, a přesně na to sází TEMPO ASISTENT NEW 013 svým klasickým designem.Barva:bukdub sonomatřešeňVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál:DTD laminovaná / ABS hrany Rozměry:šířka: 57 cmhloubka: 34 cmvýška: 71 cmtloušťka materiálu: 16 mmHmotnost:15 kgDodáváno v demontu.,Máme pro vás sektorovou sestavu TEMPO ASISTENT NEW. Kvalitní nábytek vyrobený z laminované dřevotřísky s ABS hranami ve třech barevných variantách: buk, dub sonoma a třešeň. Budete nadšeni možností kombinovat materiál s různými barvami. S touto sestavou máte možnost poskládat si sestavu podle vlastních představ.
Hledáte do své kanceláře, pracovny nebo zasedacích místností nějaký nový regál s množstvím úložného prostoru? TEMPO ASISTENT NEW 013 je nízká skříňka se třemi policemi. Vyrobená je na Slovensku z kvalitního materiálu.V jednoduchosti je krása, a přesně na to sází TEMPO ASISTENT NEW 013 svým klasickým designem.Barva:bukdub sonomatřešeňVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál:DTD laminovaná / ABS hrany Rozměry:šířka: 57 cmhloubka: 34 cmvýška: 71 cmtloušťka materiálu: 16 mmHmotnost:15 kgDodáváno v demontu.