decorior

Příruční stolek s kolečky Dekorhome Černá / hnědá

Tento velmi žádaný kousek Příruční stolek s kolečky Dekorhome Černá / hnědá od značky s dobrým jménem Vida jednoduše seženete u nás za výhodnou cenu. Výhodně za 1 599 Kč.
EAN: 8720286933688
Příruční stolek s kolečky Dekorhome Černá / hnědá
Ověřit dostupnost
Značka: vida
1 599

Tento odkládací stolek ve tvaru C s nadčasovým a dekorativním designem je praktickým a stylovým doplňkem vašeho stávajícího bydlení.Kompozitní dřevo je mimořádně kvalitní, má hladký povrch a vyznačuje se pevností, stabilitou a odolností proti vlhkosti. Deska konferenčního stolku je vyrobená z kompozitního dřeva a snadno se čistí. Železný rám zajišťuje stolku k pohovce pevnost a stabilitu.
Design ve tvaru C a čtyři kolečka usnadňují umístění čajového stolku vedle pohovky, postele nebo na jakémkoli zvoleném místě. A co víc, je vybaven policí, kde budete mít všechny věci na dosah ruky.Barva:bílábílá / hnědáčernáčerná / hnědáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:kov / kompozitní dřevoRozměry:šířka: 55 cm hloubka: 36 cm výška: 63,5 cm Hmotnost:5 kg Dodáváno  v demontu.,Tento odkládací stolek ve tvaru C s nadčasovým a dekorativním designem je praktickým a stylovým doplňkem vašeho stávajícího bydlení.Kompozitní dřevo je mimořádně kvalitní, má hladký povrch a vyznačuje se pevností, stabilitou a odolností proti vlhkosti. Deska konferenčního stolku je vyrobená z kompozitního dřeva a snadno se čistí. Železný rám zajišťuje stolku k pohovce pevnost a stabilitu.
Design ve tvaru C a čtyři kolečka usnadňují umístění čajového stolku vedle pohovky, postele nebo na jakémkoli zvoleném místě. A co víc, je vybaven policí, kde budete mít všechny věci na dosah ruky.Barva:bílábílá / hnědáčernáčerná / hnědáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:kov / kompozitní dřevoRozměry:šířka: 55 cm hloubka: 36 cm výška: 63,5 cm Hmotnost:5 kg Dodáváno  v demontu.