decorior

Prošívaná beránková souprava EBONY

Neodolatelný výrobek Prošívaná beránková souprava EBONY od oblíbené značky se zárukou kvality Decodoma jednoduše můžete najít v aktuální nabídce ve slevě! Nyní získáte od 1 190 Kč.
EAN: hqj457805bec410ad2f7c3501ffa69f8
Prošívaná beránková souprava EBONY
Ověřit dostupnost
Značka: Decodoma
1 190
  • s efektním prošitím
  • oboustranná
  • s hřejivou výplní z dutého vlákna
  • ideální pro návštěvy

 

Tip na dárek!

Beránková souprava Ebony ze sametově heboučkého mikroplyše dokonale zahřeje i ty největší zmrzlíky. Je velmi jemná a hebká na dotek díky hřejivým mikrovláknům SHERPA, která dokonale imitují pravou beránčí kůži; perfektně izoluje teplo a ihned zahřeje. Beránková souprava má všechny přednosti moderních materiálů – je antialergická, nedrží se v ní roztoči a snadno ji vyperete.

Přikrývka je 3vrstvá – vrchní strana hebký mikroplyš s jemným hustým chloupkem s leskem, spodní vrstva imitace beránčího rouna SHERPA a mezi nimi výplň z dutého vlákna. Všechny vrstvy jsou prošité. Velkou výhodou této přikrývky je, že ji nemusíte povlékat. 

Povlak na polštář je oboustranný, z jedné strany SHERPA, z druhé hlaďoučky mikroplyš, zapíná se na zip. Vzor na polštáři se může lišit od vyobrazení podle rozložení dezénu při střihu.

Souprava je vhodná i pro občasné přespání návštěv. Doporučujeme praní na 40 °C s použitím antistatické aviváže SLEEP WELL

 

Materiál: 100% polyester – mikrovlákno (v provedení mikroplyš a beránek SHERPA)

Výplň přikrývky: duté vlákno

Gramáže:

mikroplyšová strana 220 g/m2

výplň z dutého vlákna 100 g/m2

sherpa/beránek 200 g/m2