decorior

Prošívaná beránková souprava SYDNEY ostružinová 2 ks

Velmi žádaný produkt Prošívaná beránková souprava SYDNEY ostružinová 2 ks od populárního výrobce Decodoma jednoduše můžete najít právě dnes za outletovou cenu! Ceny od 995 Kč.
EAN: 5c11f47afc43a0e83aeabc0d4b160881
Prošívaná beránková souprava SYDNEY ostružinová 2 ks
Ověřit dostupnost
Značka: Decodoma
995

 

Hřejivý beránek se rychle stane neodmyslitelnou a báječnou součástí vaší domácnosti. Stačí se do něho jednou zachumlat a budete se těšit na každé další setkání.

Mazlivě hebké textilie milují všechny děti, vy sami se do nich zabalte vždy, když vám něco schází, nabídnou vám konejšivý odpočinek a vlídné teplo, kdykoli budete potřebovat. Jakmile jsme stulení do hřejivého materiálu, máme pocit, že jsme chránění. Ponechte si v blízkosti křesla deku, která vám poskytne útočiště v chladu nebo ve chvíli, kdy jste ve stresu či unavení.

Jednobarevné i pestré deky a plédy dokážou nejen zahřát, ale v domácím prostoru jsou také svébytnými stylotvornými prvky, které zateplují a zútulňují interiér. Huňatou beránkovou deku také můžete zvolit jako obzvlášť milý dárek pro své blízké.

Prošívaná beránková souprava SYDNEY ostružinová 2 ks

 

  • s efektním prošíváním
  • oboustranné
  • s hřejivou výplní z dutého vlákna
  • ideální pro návštěvy

 

Prošívaná beránková souprava s výplní v trendovém pastelovém odstínu pro ten nejsladší spánek. Souprava je úžasně hřejivá, nadýchaná a oboustranná. Přikrývku můžete využít i jako přehoz a díky výplni skvěle poslouží jako měkoučká deka pro přespání návštěv. Povlak na polštářek skvěle ladí s přikrývkou. Souprava má všechny přednosti moderních materiálů – je antialergická, nedrží se v ní roztoči a snadno ji vyperete.

Přikrývka (140 x 200 cm) i povlak na polštář (50 x 50 cm) jsou oboustranné – z jedné strany jemný mikroplyš s jemným vlasem a ze strany druhé barevná imitace beránčího rouna SHERPA s hebkým a hustým vlasem, výplň z dutého vlákna; povlak na polštář je opatřen praktickým zapínání na zip. Doporučení praní na 40 °C.

 

Gramáž:

mikroplyšová strana 220 g/m2

výplň z dutého vlákna 260 g/m2

sherpa/beránek  200 g/m2