decorior

Prošívaná přikrývka Bella LEVANDULE 140 x 200 cm

Tento kvalitní a žádaný výrobek Prošívaná přikrývka Bella LEVANDULE 140 x 200 cm originál od značky Decodoma snadno můžete najít momentálně na webu za super cenu. Za bezkonkureční cenu 899 Kč.
EAN: 8592050030646
Prošívaná přikrývka Bella LEVANDULE 140 x 200 cm
Ověřit dostupnost
Značka: Decodoma
899

 

  • celoroční použití – v zimě hřeje, v létě chladí
  • uklidňující aroma levandule pro lepší usínání
  • antibakteriální a alergicky neutrální

 

  • vysoce prodyšné
  • pratelné do 60 °C, sušení v domácí sušičce
  • dlouhá životnost

 

Prošívaná přikrývka Bella Levandule s elegantním lemováním vyniká skvělou hřejivostí pro celoroční použití. Váha výplně přikrývky odpovídá vysoce luxusnímu výrobku, který zajistí po celý rok optimální klima pro plnohodnotný spánek a odpočinek. Přikrývka obsahuje v náplni tvarovaná dutá polyesterová vlákna, které ji spolu s mikrovláknitou tkaninou dodávají zvýšenou lehkost, příjemnou hřejivost a vysokou vzdušnost.

Výrobek obsahuje v povrchové tkanině extrakt z levandule, který krásně provoní celé lůžko a zpříjemní tak vaše usínání. Vůně levandule má zklidňující účinek a napomáhá ke zlepšení poruch spánku, bolestí hlavy, depresí, snižuje nervozitu a svalové napětí. Aroma levandule také pozitivně působí proti hmyzu.

Bella Levandule je z jemné 100% polyesterové tkaniny obsahující stovky mikrovláken. Na ty navazují mikroprostory vyplněné vzduchem, které v tkanině působí jako termoregulační prvek, takže tkanina v chladu hřeje a v teplém prostředí účinně odvádí vodní páry a teplo od lidského těla. Díky své pevnosti zajišťuje tkanina dlouhou životnost. Přikrývka má antibakteriální vlastnosti a je vhodná i pro alergiky.

 

Materiál: 100% polyester – mikrovlákno s extraktem z levandule