decorior

Psací stůl TEMPO AS NEW 021 PI Dub sonoma

Vysoce kvalitní produkt Psací stůl TEMPO AS NEW 021 PI Dub sonoma od předního výrobce Kondela můžete nakoupit tady a teď za super cenu. Nyní pořídíte jen za 2 280 Kč.
EAN: 50575_42160
Psací stůl TEMPO AS NEW 021 PI Dub sonoma
Ověřit dostupnost
Značka: Kondela
2 280

Máme pro vás sektorovou sestavu TEMPO ASISTENT NEW. Kvalitní nábytek vyrobený z laminované dřevotřísky s ABS hranami ve třech barevných variantách: buk, dub sonoma a třešeň. Budete nadšeni možností kombinovat materiál s různými barvami. S touto sestavou máte možnost poskládat si sestavu podle vlastních představ.
TEMPO ASISTENT NEW 021 PI je jednoduchý psací nebo zasedací stůl. Konstrukce je pevná s velkou pracovní plochou.
V jednoduchosti je krása, a přesně na to sází TEMPO ASISTENT NEW 021 PI svým klasickým designem.Barva:bukdub sonomatřešeňVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál:DTD laminovaná / ABS hranyRozměry:šířka: 120 cmhloubka: 70 cmvýška: 76 cmtloušťka materiálu: 16 mmHmotnost:21 kgDodáváno v demontu.,Máme pro vás sektorovou sestavu TEMPO ASISTENT NEW. Kvalitní nábytek vyrobený z laminované dřevotřísky s ABS hranami ve třech barevných variantách: buk, dub sonoma a třešeň. Budete nadšeni možností kombinovat materiál s různými barvami. S touto sestavou máte možnost poskládat si sestavu podle vlastních představ.
TEMPO ASISTENT NEW 021 PI je jednoduchý psací nebo zasedací stůl. Konstrukce je pevná s velkou pracovní plochou.
V jednoduchosti je krása, a přesně na to sází TEMPO ASISTENT NEW 021 PI svým klasickým designem.Barva:bukdub sonomatřešeňVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál:DTD laminovaná / ABS hranyRozměry:šířka: 120 cmhloubka: 70 cmvýška: 76 cmtloušťka materiálu: 16 mmHmotnost:21 kgDodáváno v demontu.