decorior

Regál DTD Dekorhome Bílá

Často hledaný produkt Regál DTD Dekorhome Bílá od skvělého výrobce Vida snadno můžete pořídit právě za zcela nejnižší cenu! Nyní lze objednat jen za 1 081 Kč.
EAN: 8720286541968
Regál DTD Dekorhome Bílá
Ověřit dostupnost
Značka: vida
1 081

Tato odkládací skříňka je stylová a praktická. Skvěle se hodí jako boční skříňka k pohovce, abyste měli vše potřebné pěkně na dosah.
Regál se dá využít i jako odkládací stolek. Je vybavený 3 policemi s dostatkem úložného prostoru, abyste měli všechny potřebné věci přehledně uspořádané a na dosah. Na stabilní desce stolku můžete servírovat nápoje, odložit si knihy či vystavit dekorativní předměty. Stolek se navíc snadno čistí vlhkým hadříkem.Barva:bílášedáčernábílá leskšedá leskčerná leskbetondub sonomabílá / dub sonomaVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: DTD Rozměry: šířka: 35 cmhloubka: 35 cmvýška: 55 cmHmotnost: 16,5 kg,Tato odkládací skříňka je stylová a praktická. Skvěle se hodí jako boční skříňka k pohovce, abyste měli vše potřebné pěkně na dosah.
Regál se dá využít i jako odkládací stolek. Je vybavený 3 policemi s dostatkem úložného prostoru, abyste měli všechny potřebné věci přehledně uspořádané a na dosah. Na stabilní desce stolku můžete servírovat nápoje, odložit si knihy či vystavit dekorativní předměty. Stolek se navíc snadno čistí vlhkým hadříkem.Barva:bílášedáčernábílá leskšedá leskčerná leskbetondub sonomabílá / dub sonomaVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: DTD Rozměry: šířka: 35 cmhloubka: 35 cmvýška: 55 cmHmotnost: 16,5 kg