decorior

Regál DTD Dekorhome Šedá lesk

Kvalitní kus Regál DTD Dekorhome Šedá lesk od dodavatele kvalitních produktů Vida snadno naleznete zrovna dnes za skvělou cenu! Nyní lze objednat jen za 941 Kč.
EAN: 8720286542040
Regál DTD Dekorhome Šedá lesk
Ověřit dostupnost
Značka: vida
941

Tato odkládací skříňka je stylová a praktická. Skvěle se hodí jako boční skříňka k pohovce, abyste měli vše potřebné pěkně na dosah.
Regál se dá využít i jako odkládací stolek. Je vybavený 3 policemi s dostatkem úložného prostoru, abyste měli všechny potřebné věci přehledně uspořádané a na dosah. Na stabilní desce stolku můžete servírovat nápoje, odložit si knihy či vystavit dekorativní předměty. Stolek se navíc snadno čistí vlhkým hadříkem.Barva:bílášedáčernábílá leskšedá leskčerná leskbetondub sonomabílá / dub sonomaVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: DTD Rozměry: šířka: 35 cmhloubka: 35 cmvýška: 55 cmHmotnost: 16,5 kg,Tato odkládací skříňka je stylová a praktická. Skvěle se hodí jako boční skříňka k pohovce, abyste měli vše potřebné pěkně na dosah.
Regál se dá využít i jako odkládací stolek. Je vybavený 3 policemi s dostatkem úložného prostoru, abyste měli všechny potřebné věci přehledně uspořádané a na dosah. Na stabilní desce stolku můžete servírovat nápoje, odložit si knihy či vystavit dekorativní předměty. Stolek se navíc snadno čistí vlhkým hadříkem.Barva:bílášedáčernábílá leskšedá leskčerná leskbetondub sonomabílá / dub sonomaVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: DTD Rozměry: šířka: 35 cmhloubka: 35 cmvýška: 55 cmHmotnost: 16,5 kg