decorior

Regál s 12 policemi Dekorhome Bílá

Tento kvalitní a levný výrobek Regál s 12 policemi Dekorhome Bílá od spolehlivého výrobce Vida můžete získat online za outletovou cenu! Teď za akční cenu 2 007 Kč.
EAN: 8720286353165
Regál s 12 policemi Dekorhome Bílá
Ověřit dostupnost
Značka: vida
2 007

S touto odkládací skříňkou budete mít své knihy, časopisy a další dekorativní předměty přehledně uspořádané!
Tato odkládací skříňka je vyrobená z dřevotřísky, tudíž je stabilní a má dlouhou životnost. Je vybavená 4 většími a 8 menšími přihrádkami, které poskytují dostatek prostoru pro přehledné uspořádání vašich věcí, které chcete mít na dosah ruky. Na horní část skříňky můžete také vystavit dekorativní předměty. Navíc se snadno čistí vlhkým hadříkem.Barva: bílášedáčernábílá leskšedá leskčerná leskbetondub sonomabílá / dub sonomaVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: DTD Rozměry: šířka: 97 cmhloubka: 32 cmvýška: 72 cmHmotnost: 28,4 kgDodáváno v demontu.,S touto odkládací skříňkou budete mít své knihy, časopisy a další dekorativní předměty přehledně uspořádané!
Tato odkládací skříňka je vyrobená z dřevotřísky, tudíž je stabilní a má dlouhou životnost. Je vybavená 4 většími a 8 menšími přihrádkami, které poskytují dostatek prostoru pro přehledné uspořádání vašich věcí, které chcete mít na dosah ruky. Na horní část skříňky můžete také vystavit dekorativní předměty. Navíc se snadno čistí vlhkým hadříkem.Barva: bílášedáčernábílá leskšedá leskčerná leskbetondub sonomabílá / dub sonomaVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: DTD Rozměry: šířka: 97 cmhloubka: 32 cmvýška: 72 cmHmotnost: 28,4 kgDodáváno v demontu.