decorior

Regál SINGA 70 Dub sonoma

Tento velmi žádaný produkt Regál SINGA 70 Dub sonoma od skvělého a známého výrobce Kondela naleznete momentálně v naši nabídce trvale výhodně! Nabídka již od 2 690 Kč.
EAN: 50826_30994
Regál SINGA 70 Dub sonoma
Ověřit dostupnost
Značka: Kondela
2 690

Se sektorovou sestavou NOKO – SINGA si můžete zařídit nejen dětský pokoj a pracovnu, ale i obývací pokoj, šatnu nebo jakoukoliv jinou místnost. Sestava vyniká díky své praktičnosti a snadno se kombinuje s jiným nábytkem. Sestava NOKO – SINGA se řadí mezi kvalitní slovenské výrobky.Regál SINGA 70 je vyroben z laminované dřevotřísky v barevném provedení dub sonoma nebo bílá.Můžete ho použít na výstavu dekoračních předmětů či jako úložný prostor pro knížky nebo hračky. Otevřený prostor je tvořen čtyřmi policemi, které rozdělují regál na pět úložných ploch.Nožičky jsou plastové a mají výšku 1,5 cm.
Barva:dub sonomabíláBarvu vyberte ve variantách produktu.Materiál:DTD laminovanáRozměr:šířka: 50 cmhloubka: 29 cmvýška: 181 cmHmotnost:22,4 kgDodáváno v demontu.,Se sektorovou sestavou NOKO – SINGA si můžete zařídit nejen dětský pokoj a pracovnu, ale i obývací pokoj, šatnu nebo jakoukoliv jinou místnost. Sestava vyniká díky své praktičnosti a snadno se kombinuje s jiným nábytkem. Sestava NOKO – SINGA se řadí mezi kvalitní slovenské výrobky.Regál SINGA 70 je vyroben z laminované dřevotřísky v barevném provedení dub sonoma nebo bílá.Můžete ho použít na výstavu dekoračních předmětů či jako úložný prostor pro knížky nebo hračky. Otevřený prostor je tvořen čtyřmi policemi, které rozdělují regál na pět úložných ploch.Nožičky jsou plastové a mají výšku 1,5 cm.
Barva:dub sonomabíláBarvu vyberte ve variantách produktu.Materiál:DTD laminovanáRozměr:šířka: 50 cmhloubka: 29 cmvýška: 181 cmHmotnost:22,4 kgDodáváno v demontu.